Validen tuhaf sözler...

Şehri giriş-çıkış sınırlandırılmaları 15 gün daha uzatılmasının akabinde basın toplantısı düzenleyen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş sağlık çalışanlarını rencide edecek sözler sarf etti.

Validen tuhaf sözler...

Zonguldakta yeni tip Koronavirüs (Covid-19) vak'a sayısının 567'ye yükseldiğini belirten Vali Erdoğan Bektaş, bunların 137'sinin sağlıkçı olduğunu söyledi. 

Sağlıkçıların kendilerini koruyamadığını ve şehrin salgın faturasının bu yüzden daha ağır olduğunu iddia etti. 

VALİ: SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİZİM FATURAMIZI AĞIRLAŞTIRDI

Bektaş,"Sağlıkçılarımız kendilerini korumadılar. Sağlıkçılarımız hastalarla diyaloglarla kendilerini korudular, ancak birbirleriyle diyaloglarda kendilerini korumadılar. Bu konuda da bugün en yüksek perdeden bütün yetkili arkadaşlarımız olarak uyardık. Bu bizim faturamızı ağırlaştıran bir olay oldu." dedi. 

Bektaş, sağlıkçıların Zonguldak'a salgın konusunda yük olduğunu söyledi.


Bektaş, "Normalde sağlıkçılarımızın bize getirdiği yük olmasaydı belki de biz bugün geri dönüşü konuşuyor olacaktık. Sağlıkçılarımızı biz misafirhanede misafir ettik. Devletimiz oturdu düşündü onlardan yemek ücreti de almadı. Tesisleri sağlamaya çalıştık, fakat orada kendi aralarındaki ilişkilerinde yeterince dikkatli olmadıkların için hem kendilerini hem bizi sıkıntıya soktular." diye konuştu.

VALİ BEKTAŞ ÖZÜR DİLEDİ

Bektaş'ın sözleri sosyal medyada infiale sebep oldu. 

Bektaş, maksadının sağlık çalışanlarını üzmek olmadığını belirterek, "Açık yüreklilikle özür diliyorum." dedi.


<< Önceki Haber Validen tuhaf sözler... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER