Elazığspor'da esnaftan gol atacak futbolculara özel ödül sözü


PTT 1. Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Vartaş Elazığspor-Alima Yeni Malatyaspor maçı öncesi Elazığ'da bazı esnaflar, takımın galibiyeti halinde futbolculara farklı promosyon sözü verdi. Cep telefonu satışı yapan bir firma, galibiyet golünü atan futbolcuya son model bir cep telefonu hediye edeceğini belirtirken, bir inşaat firması ise galibiyet halinde gol atan futbolcuların evlerine ücretsiz yalıtım yapacağının sözünü verdi.

PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Vartaş Elazığspor pazar günü kendi sahasında Alima Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Doğu derbisi olarak da adlandırılan maç öncesi taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterirken cep telefonu satışı yapan bir firma ise Vartaş Elazığspor'un galibiyet golünü atan futbolcuya son model cep telefonu sözü verdi. Ve bunu iş yerine astığı afiş ile duyurdu.

Amaçlarının Elazığspor'a destek olmak olduğunu söyleyen firma yetkilisi Fatih Özdil, "Haftasonu Vartaş Elazığspor - Alima Yeni Malatyaspor maçı var. Uzun zamandan bu yana doğunun derbisi olarak adlandırılan bu maçta biz de Elazığ'ın en eski cep telefonu firmasından biri olarak galibiyet golünü atan futbolcumuza bir hediye vermek istedik." diyerek, şunları söyledi:

"Bu maçın Süper Lig mücadelesi veren Vartaş Elazığspor için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Hediyemizde piyasada çok iyi bilinen bir markanın 3 bin yüz lira değerinde olan cihazı galibiyet golünü atan futbolcumuza vereceğiz. Önceden de olduğu gibi biz Elazığ - Malatya maçlarından önce Elazığ esnafları olarak güzel kampanyalarla birlikte markamız olan Elazığspor'a destek vermek istiyorduk ve veriyorduk da. Bunun ilk ateşini de bu yıl ilk olarak bizler yakmak istedik. İnşallah bu ateşi bu şekilde başlatıp, herkesin birlik beraberlik içinde markamıza sahip çıkması ile sezon sonunda şampiyonluğu hep beraber yakalamak için bu kampanyayı başlattık.

İnşallah hafta sonunda da bu kampanyayı sonuçlandırıp galibiyetimizi de hep beraber burada kutlayarak, cihazımızı da galibiyet golünü atan futbolcumuza hediye etmiş olacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte takımımıza desteğimiz daha fazla artmış olacak, hep beraber bütün Elazığ halkı olarak markamıza destek olacağız. Oynanacak Vartaş Elazığspor - Alime Yeni Malatyaspor maçının da birlik, beraberlik ve iki dost ilin kardeşliği içinde geçmesini diliyoruz. İnşallah güzel bir sonuçla Elazığspor olarak üç puanı alıp sezon sonunda hep beraber şampiyon olarak girmek istiyoruz."

Vartaş Elazığspor'un şampiyonluk mücadelesi verdiğini ve takıma destek olmak istediklerini galibiyet halinde gol atan futbolcuların evlerini ücretsiz yalıtım yapacaklarını belirten inşaat firması yetkilisi İbrahim Hanege ise "Elazığsporumuz şampiyonluğa oynuyor, inşallah Süper Lig'e çıkacağız. Biz de firma olarak galibiyet almamız halinde gol atan futbolcularımızın evlerine yalıtım yapma sözü veriyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Elazığspor'da esnaftan gol atacak futbolculara özel ödül... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER