Elazığspor'a esnaftan ilginç ödül sözü
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 16 2016
PTT 1. Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Vartaş Elazığspor-Alima Yeni Malatyaspor maçı öncesi Elazığ’da bazı esnaflar, takımın galibiyeti halinde futbolculara farklı promosyon sözü verdi.

PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Vartaş Elazığspor pazar günü kendi sahasında Alima Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Doğu derbisi olarak da adlandırılan maç öncesi taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterirken cep telefonu satışı yapan bir firma ise Vartaş Elazığspor'un galibiyet golünü atan futbolcuya son model cep telefonu sözü verdi. Ve bunu iş yerine astığı afiş ile duyurdu.
Amaçlarının Elazığspor’a destek olmak olduğunu söyleyen firma yetkilisi Fatih Özdil, "Haftasonu Vartaş Elazığspor - Alima Yeni Malatyaspor maçı var. Uzun zamandan bu yana doğunun derbisi olarak adlandırılan bu maçta biz de Elazığ’ın en eski cep telefonu firmasından biri olarak galibiyet golünü atan futbolcumuza bir hediye vermek istedik." diyerek, şunları söyledi:
"Bu maçın Süper Lig mücadelesi veren Vartaş Elazığspor için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Hediyemizde piyasada çok iyi bilinen bir markanın 3 bin yüz lira değerinde olan cihazı galibiyet golünü atan futbolcumuza vereceğiz. Önceden de olduğu gibi biz Elazığ - Malatya maçlarından önce Elazığ esnafları olarak güzel kampanyalarla birlikte markamız olan Elazığspor'a destek vermek istiyorduk ve veriyorduk da. Bunun ilk ateşini de bu yıl ilk olarak bizler yakmak istedik. İnşallah bu ateşi bu şekilde başlatıp, herkesin birlik beraberlik içinde markamıza sahip çıkması ile sezon sonunda şampiyonluğu hep beraber yakalamak için bu kampanyayı başlattık.
İnşallah hafta sonunda da bu kampanyayı sonuçlandırıp galibiyetimizi de hep beraber burada kutlayarak, cihazımızı da galibiyet golünü atan futbolcumuza hediye etmiş olacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte takımımıza desteğimiz daha fazl
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı5.Duygulara köprü kurmak

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER








