Elde edilen gelirle lösemili hastalara iftar verilecek

Elde edilen gelirle lösemili hastalara iftar verilecek

Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı Cehennemağzı Mağaraları'nda gerçekleştirildi. Programda çekiliş ile satılan Beşiktaş formalarından elde edilen gelir ile lösemi hastalarına ve çocuklarına iftar programı düzenleneceği belirtildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geleneksel hale getirilen ve bu sene 6.'sı düzenlenen iftar programına yoğun katılım olurken, iftar programında Beşiktaş kulübünün yeni formaları da çekiliş ile satıldı. Elde edilecek gelirle de Zonguldak ve bölgesindeki lösemi hastalarına ve çocuklarına dernek binasında iftar programı düzenleneceği bildirildi.

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, iftar sonrası yaptığı açıklamasında "Bu sene iftar programımızın altıncısını gerçekleştiriyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. İftarımıza katılım sizlerinde gördüğü üzere oldukça yüksek. Burada çekiliş yapacağız. Çekilişten elde edeceğimiz gelirle de, lösemi hastalarına ve çocuklarına dernek lokalimizde iftar düzenleyeceğiz." dedi.

İftarın ardından düzenlenen çekilişte ise kazananlara çeşitli hediyeler verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Elde edilen gelirle lösemili hastalara iftar verilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER