Elinde havai fişek patlayan Galatasaraylı Elabdellaoui hastanede
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Ocak 1 2021
Elinde havai fişek patladığı için hastaneye kaldırılan Galatasaraylı futbolcu Elabdellaoui'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.
Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralandı. Evindeki kutlama sırasında yaralanan Norveçli futbolcu, hastaneye kaldırıldı.
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada futbolcunun ilk müdahalesinin yapıldığı belirtilerek, "Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir" ifadeleri kullanıldı.
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da hastanenin önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu:
"Omar evet elinde bir havai fişek patlamıştır. Kendisini tamamen bütün şeyler olurken, hocamızla beraber başındaydık. Şimdi gözlerinin içi yıkanacak, tam net bulgular ortaya çıksın diye, bütün doktor arkadaşlar ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Allah’ın izniyle gözleri yıkansın, netice ortaya çıkacak. Doktorları daha güzel açıklama yaparlar. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Kendisi konuşuyor, doktorlara cevap verebiliyor. 2020 bütün dünyaya nasıl şansız bir yıl olduysa, Galatasaray şansız bir olay yaşadı. Allah beterin beterinden korusun diyelim."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var, yüzlerce kişi gözaltında2.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!3.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü4.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü5.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı
6.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti7.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!8.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı9.'Kıyamet kopacak' diyerek paraları götürmüştü: Sahte peygamber tutuklandı10.Dev kamu kurumunu iflasa sürükleyen yöneticiler maaşlarını katlamış

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve...

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında...

Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...


