Elysium Soul Beyoğlu satışa sunuldu

Elysium Soul Beyoğlu satışa sunuldu

Ofton İnşaat'ın projelerinden Elysium Soul Beyoğlu'nda satışlar başladı. Yatırım tutarı 80-90 milyon lira olan projede 225 bağımsız birime yer verilecek. Birimlerin metrekare fiyatı 9 bin ila 14 bin lira.

Temeli atılan Elysium Soul Beyoğlu'nun tanıtım toplantısı Ofton İnşaat'ın ortakları Yusuf Şimşek ve İsmail Altun'un katılımı ile yapıldı. Yusuf Şimşek, toplantıda emlak sektörünü yorumladı. Şimşek, 2016 ile sektörün özlenen seviyelere geleceğini vurguladı ve "Seneye en çok ele alacağımız konulardan biri de yabancılara satış, yani yabancı yatırımın Türkiye'ye gelmesi olacaktır." dedi.

Şimşek, şirket olarak önemli projelerinin bulunduğuna işaret edip "2015'te Elysium Elit Koşuyolu'nu, Elysium Serenity Kandilli'nin tanıtma imkânımız oldu. Bu dönemde satışına başladığımız Elysium Art Şişli projesinde satışlarımız devam etti. Bodrum'da Elysium Miramar Bodrum projemiz başladı. Emlak sektöründe 2015'i Elysium Soul Beyoğlu projemizin tanıtımı ile kapatıyoruz." açıklamalarında bulundu.

İsmail Altun ise Elysium Soul Beyoğlu'ndan söz etti. Altun, Beyoğlu-Dolapdere mevkiinde inşa edilecek konut alanı ile ilgili şunları belirtti:

"Elysium Soul Beyoğlu her şeyi ile Beyoğlu ruhunu yaşayabileceğiniz bir proje olacak. Modüler mimari tekniği ile inşa edeceğimiz Elysium Soul Beyoğlu'nun toplam arsa alanı 6 bin 610 metrekare. Burada 225 bağımsız birim yer alacak. Birimler 1+0, 1+1, 2+1 ve bahçe katı ile çatı dubleksleri gibi ayrı formatlarda olacak."

Altun, şöyle devam etti:

"Projede sosyal alanlar, spor alanları, fitness center, sauna - hamam gibi yaşamın önemli öğelerine yer verilecek. Elysium Soul Beyoğlu'nda dairelerin metrekare fiyatları 9 bin ila 14 bin lira bandında. Temelini attığımız projeyi, 20 ayda maliklerine vermeyi hedefliyoruz."

Elysium Soul Beyoğlu'nun künyesi şöyle:

Projenin Yeri: Beyoğlu
Projeyi Uygulayan Firma: Ofton İnşaat
Projenin Mimarı: Ömer Çamoğlu / Çamoğlu Mimarlık
Projenin Başlangıç ve Bitiş Tarihleri: 2015 – 2017
Projenin Maliyeti / Metrekare Fiyatı: 80 - 90 milyon TL – 9.000 – 14.000 TL / m2
Finans Paketleri: Ofton İnşaat tarafından 12, 24 ve 36 ay 0 faizli ödeme seçeneği sunuluyor
Proje Metrekare Detayları:
• Toplam İnşaat Alanı : 30.483
Konut Arsa alanı : 3.500 m2
• Sosyal Alanlar (Rekreasyon) Alanı : 560 m2 sosyal tesis – 900 m2 yeşil alan
• Toplam Arsa Alanı : 6.610 m2
Projenin Konut Seçenekleri: Modüler mimari tekniği ile inşa edilerek 1+0, 1+1, 2+1 ve bahçe katı ile çatı dubleksleri olmak sureti ile toplam 225 bağımsız birimden meydana gelecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Elysium Soul Beyoğlu satışa sunuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER