"Emekli ve çalışanın sorunlarının çözümü CHP'de"


CHP Kayseri milletvekili adayı İbrahim Bahçecioğlu, kendisine dert yanan emeklilere ve emekli olamadığını dile getiren vatandaşlara seslenerek, "Emeklinin, SGK ile sorun yaşayan insanlarımızın çözümü CHP'dedir." dedi.

CHP Kayseri 2. sıra milletvekili adayı İbrahim Bahçecioğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim ziyaretleri kapsamında Emirgan Parkı'nda CHP Milletvekili adayları Aslı Ekici, Ziya Alpköse ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Bahçecioğlu, engellilerden ev hanımlarına, emeklilerden gençlere kadar herkesle sohbet etti. Kayseri milletvekili adayı, sohbet sırasında vatandaşların aktardığı tüm sorun ve şikayetlere ilişkin CHP'nin getireceği çözümleri anlattı.

Emirgan Parkı'nda 10 yıldır uğraşmasına rağmen SGK'dan emekli olamadığını anlatan engelli bir vatandaşla yakından ilgilenen İbrahim Bahçecioğlu, emekliler ve sosyal güvenlik sisteminde yaşanan sorunların son yıllarda arttığına dikkat çekerek, "Sosyal güvenlik sisteminde bu işlerin piri Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Yıllarca SSK Genel Müdürlüğü yaptığı için bu sorunların çözümü CHP olacaktır." dedi.

GENÇLERİN KONUŞMA VAKTİ GELDİ

Parkta gençlerle sohbet eden Bahçecioğlu, "Sizler yarının umudusunuz. O nedenle seçim bildirgemizi sizlere, gençlerimize adadık. Artık sizin konuşmanızın vakti geldi. Öncelikli olarak sizlerin sorunlarını dinliyoruz, dinleyeceğiz. Seçim büromuzda Kayserili gençlerimizin sorunlarını dinlemek için özel bir gün ayırdık. Sizlerle bir arada sorunlarınıza çözüm arayacağız. Kapımız herkese açık. Gençlerimizden emeklilerimize, kadınlarımızdan esnafımıza kadar tüm Kayserili hemşehrilerimizle seçim büromuzda buluşacağız." diye konuştu.

KREDİ FAİZ BORÇLARI SİLİNECEK

Kayseri milletvekili adayı emeklilerin zor şartlarda geçindiklerini bildiklerini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kayserimizde vatandaşlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın, yaşlılarımızın, kadınlarımızın, engellilerimizin; yani halkımızın ihtiyaçlarını biliyoruz. Yoksulumuzun, dar gelirlilerimizin, esnafımızın, işçimizin, çiftçimizin, memurumuzun, iş camiamızın dertlerini biliyoruz. İşte tam da bu nedenle sizlere hizmete talip oldum. Kredi kartı ve bireysel kredilerin faiz borçlarının yüzde 80'ini sileceğiz. Dar gelirli aileler için, aile sigortası getireceğiz. Sosyal güvencesi olmayan çalışan kalmayacak. Asgari ücret 1500 TL olacak. Efsane Başkan Niyazi Bahçecioğlu'nun oğlu olmak bu dönemde bana daha da ayrı bir sorumluluk yükledi. Gün durmak, beklemek zamanı değildir. Bugün bu ülkeye sahip çıkmanın, hizmet etmenin zamanıdır. Sizlerin de desteği ile size hizmet etmek için Ankara'ya gideceğim ve Kayseri'nin sorunlarının çözümü için çalışacağım."

Bütün bu vaatleri nasıl yapacaklarını soran vatandaşlara ise İbrahim Bahçecioğlu, vaatlerin hepsinin gerçekçi olduğunu ve maliyeti ile ilgili kaynak sorunu olmadığını anlattı. CHP'nin ülkeyi, devleti ve kaynakları bilen bir ekonomi kadrosu olduğunu vurgulayan Bahçecioğlu, "Bizim vaatlerimiz birilerinin iddia ettiği gibi 150 milyar değil, 57,2 milyar TL. Biz sorunları da çözümü de biliyoruz. Yeter ki bize yetki verin. Sorunları nasıl çözdüğümüzü görün." diyerek sözlerini tamamladı. CİHAN
<< Önceki Haber "Emekli ve çalışanın sorunlarının çözümü CHP'de" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER