Emine Şenyaşar ve oğlu gözaltına alındı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Mart 25 2021
AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısında eşi Hacı Esvet Şenyaşar ile çocukları Adil ve Celal Şenyaşar'ı kaybeden Emine Şenyaşar ile oğlu Ferit Şenyaşar, gözaltına alındı.
Urfa Adliyesi önünde "Adalet" talebiyle oturma eylemi yapan Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar, Demokratik Toplum Kongresi (DTK) ve Demokratik Bölgeler Partisi Eşbaşkanlarının ziyaretinden hemen sonra polisler tarafından gözaltına alındı.
Eylemlerinin 17'nci gününde olan Şenyaşarlar’ın Urfa İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne götürüldükleri öğrenildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!2.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı3.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti4.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı5.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!
6.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü7.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi8.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor9.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü10.Dev kamu kurumunu iflasa sürükleyen yöneticiler maaşlarını katlamış

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini ya...

DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelend...


