Eminevim, Ege'de 8 bin müşteriye hitap ediyor


Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Ege bölgesinde 8 bin müşteriye hitap ediyor. Müşteri artışı şirkete ve şubelerine olan güvene bağlanıyor.

Emin Şirketler Grubu yöneticilerinden Merve Berber, Eminevim ile faizsiz ev satın almanın mümkün olduğunu vurguluyor. Berber, "Ege'de de pek çok aileyi ev ve otomobil almasına imkân tanıdık." diyor.

Berber, şu açıklamalarda bulunuyor:

"Grubumuza talep artıyor. Her bölgemiz gibi Ege'de de ilgi devam ediyor. Bunun en önemli işareti 8 bin üyemiz. 8 bin üyemizin 3 bini İzmir'de bulunuyor.

Egeliler ile yürüdüğümüz bu yolda bölgemizde 8 bin üyeye geldik. Binlerce ailemizin mutluluğuna ortak olduk. Kimisi otomobiline kavuştu, kimisi evine. Ama her birinin ortak bir yanı vardı o da mutlulukları. Hep hayal ettikleri otomobillerine ve evlerine Elbirliği sistemimiz ile kavuştular. Biz de bu mutluluk ve ilginin ardından müşterilerimizin taleplerine yeni açtığımız şubeler ile yanıt vermeye ve onları hayallerine kavuşturmaya devam ediyoruz. İzmir'de bulunan 3 şubemizin yanına bir şube daha açarak devam edeceğiz. Yine aynı şekilde ardından açacağımız Aydın ve Denizli şubelerimizle buna devam ediyoruz.

Elbirliği sistemimiz var. Bu sistem ile talep edilen, gerek duyulan ürünlerin müşterilerimize sunulması amaçlanıyor. Otomobil ile başladık, ev ile devam ediyoruz. Bunlarla yetinmeyeceğiz. Eğitimden tatile, enerjiden tarım ve hayvancılığa bütün alanlarda bireylerin gereksinimlerini Elbirliği sistemimiz ile karşılayacağız. Bunlara dair faaliyetlerimiz başladı ve devam ediyor. Yaptığımız konut projeleri bunun ürünü. Bu aralar İstanbul, Kocaeli ve Erzurum'da devam eden projelerimiz Ankara, Bursa ve İzmir'de de devam edecek. Ege bölgesinde İzmir'in yanında bütün illerde bu projelerimizi başlatacağız. Balıkesir'de tapu takdim töreni yaparak, üyelerimizin mutluluğuna ortak olacağız.

Elbirliği sistemi sayesinde otomobil almaya niyetlenen ve bir araya gelerek her ay taksit ödeyen bireylere hitap ediyor. Taksitlerin toplamı ile o ay bireylerden birine otomobil sunuluyor. Böylece bir grup içinde yer alan bireyler hem faiz ödemiyork hem de daha evvel talep edilen otomobil, takdim tarihi gelenlere sıra beklemeden veriliyor. 'Neye gerek duyuluyorsa bu sistem ile karşılayacağız' ilkesinden yola koyularak 2005'ten itibaren de aynı sistem ile bireylerimizin ev almalarını mümkün kılıyoruz. Yine aynı şekilde bundan sonra da bireylerimiz neye gerek duyuyorsa bu sistem ile karşılamış olacağız. "

CİHAN
<< Önceki Haber Eminevim, Ege'de 8 bin müşteriye hitap ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER