A4 Palaza kiracılarını bekliyor

A4 Plaza, birinci sınıf ofislerde kaliteli hizmet almak isteyenlerin yeni adresi oluyor. A4 Plaza, 4 Bodrum kat, 1 Asma kat, 1 Zemin kat 8 Normal kat ve Çatı katı olmak üzere toplam 15 kattan oluşuyor.

A4 Palaza kiracılarını bekliyor

Kiralamalarının TNL Gayrimenkul Geliştirme tarafından yürütüldüğü A4 Plaza, Anadolu yakasında A sınıfı ofis tercih edenleri Ümraniye’de buluşturuyor. İstanbul’un en gözde semtlerinden Ümraniye’de konumlanan A4 Plaza, A+ sınıfı standartlarında ofis projesi arayanlara dört dörtlük bir seçenek sunuyor. Toplam 35.000 m²’lik inşaat alanına yapılan ve 20.000 m2’lik kiralanabilir alana sahip olan A4 Plaza, 4 Bodrum kat, 1 Asma kat, 1 Zemin kat 8 Normal kat ve Çatı katı olmak üzere toplam 15 kattan oluşuyor. 

A4 Plaza, 1500 m2 kat büyüklükleri ve 4,20 mt kat yüksekliği ile çalışanların rahat bir şekilde nefes almasını sağlıyor. A4 Plaza’da, 430’u kapalı, 70’i açık olmak üzere toplam 500 araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor. Projedeki pencerelerin açılanabilir olması ise plazalardaki en büyük sorunlardan birini ortadan kaldırıyor. Mimari ve teknik özellikleri ile dikkat çeken proje, TEM Otoyolu’na 1 km ve Boğaziçi Köprüsü’ne 10 km mesafede olması ve 500 metre yakınında inşa edilen Metro durağı ile de kolay ulaşılabilir bir noktada konumlanmasıyla kiracılarına büyük bir avantaj sunuyor. 

Enerji verimliliği ile genel giderleri düşüren ve çevreye duyarlı olan projenin teknik özellikleri arasında ise; 7/24 güvenlik ve CCTV, fiber internet, yangın söndürme sistemi, ofis katlarında birbirinden bağımsız VRF sistemi, alt yapıları kat bazında ısıtma, soğutma,havalandırma, yangına dayanımlı ve ısı kaybı engelleyici cephe sistemi,jeneratör,otoparkta duman tahliye sistemli havalandırma, ofis alanlarında kuvvetli ve zayıf akım besleme, jeneratör, su kaçağı önleme sistemi yer alıyor.Projede m² kiralama fiyatı 20USD’dir.



<< Önceki Haber A4 Palaza kiracılarını bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER