Ahenk İstanbul: 2+1 fiyatına 3+1 daire sahibi yapıyor

Eminevimİnşaat Beylikdüzü Ahenk İstanbul projesinde; 2+1 daire fiyatına, 3+1 daire sahibi yapıyor.

Ahenk İstanbul: 2+1 fiyatına 3+1 daire sahibi yapıyor

Üstelik; daire fiyatına fark koymadan, banka kredisiz, taksitler faizsiz ve vade farksız. Ahenk İstanbul projesi, hem güzel bir daire, hem de karlı bir yatırım  için yatırımcılara esnek ödeme fırsatları sunuyor.

İstanbul Avrupa yakasında,  gün geçtikçe yatırım değeri artan önemli bölgelerdenBeylikdüzü'ndeEminevim güvencesi ile hayata geçirilen  Ahenk İstanbul projesi,esnek ve faizsiz ödeme seçenekler ile herkesi ev sahibi yapıyor. Ahenk İstanbul projesi, Beylikdüzü Adanan Kahveci Bulvarı üzerindeki merkezi konumuyla, yatırımcılarıma bir çok avantaj sunuyor. Ahenk İstanbul,yatırımcı  ve  ev sahibi olmayı isteyenlere  kısa sürede değer kazanacak kârlı bir yatırım fırsatı sunuyor.Eminevimİnşaat  Beylikdüzü Ahenk İstanbul projesinde;  2+1 daire fiyatına, 3+1 daire sahibi yapıyor.  

Üstelik;daire fiyatına fark koymadan, banka kredisiz, taksitler faizsiz ve vade farksız. Ahenk İstanbul projesi, hem güzel bir daire, hem de karlı bir yatırım  için yatırımcılara esnek ödeme fırsatları sunuyor. Projede, Eylül  ayına  özel yüzde 15 avantajla, 1.etap daireler yatırımcılara hemen teslim ediliyor. Ahenk İstanbul projesininkapsamlı  sosyal olanakları arasında; squash, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, fitnesscenter, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark mevcut.

AHENK İSTANBUL İLETİŞİM: 0 212 855 85 55 


UYGUN FİYAT, UYGUN TAKSİT: Eminevim  Ahenk İstanbul, doğanın yeşili, denizin mavisinin buluştuğu enfes  bir panoramaya sahip. Yüksek katlardan oluşmayan  proje,  yatırımcılarına yepyeni bir yaşam alanında, huzur veren eşsiz bir manzara sunuyor. 

FAİZ YOK, ARA ÖDEME YOK: Alacağınız evin fiyatını yükseltmeden, kredi kullandırmadan, Eminevim bünyesinde faizsiz taksitlendirme fırsatının yanında ara ödemeleri de kaldırıyoruz.

İSTEYENE HİÇ PEŞİNATSIZ:  Ahenk İstanbul projesinde hiç peşinatı olmayanlar da ev sahibi olabilir. Peşinatı olmayanlar için yine faizsiz, yine ara ödemesiz taksit imkânı.

ESNEK ÖDEME PLANLARI :Eminevim'in  sunduğu kolaylıklara ilave sizin başka planlarınız olabilir. Ödeme tablonuzu kendiniz hazırlamak ister misiniz? O halde Ahenk İstanbul sizi bekliyor.

ALIRKEN KAZANÇLI ÇIKIN:  Bir proje sadece sunduğu kolaylıklarla değil alırken ve aradan geçen kısa zamanda bile kazandırıyorsa kârlıdır. Ahenk İstanbul sizi kısa sürede değer kazanacak kârlı bir yatırıma çağırıyor.


<< Önceki Haber Ahenk İstanbul: 2+1 fiyatına 3+1 daire sahibi yapıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER