Ahenk İstanbul'da 3+1’lere uygun fiyat uygun taksit

Eminevim tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Ahenk İstanbul’da, 3+1 daireler şimdi çok özel fiyatla satışta.

Ahenk İstanbul'da 3+1’lere uygun fiyat uygun taksit

Yeni başlayan kampanyada, banka kredisi kullanmadan, bütün taksitleri faizsiz ödeyerek, vade farkı vermede, ara ödemesiz “uygun fiyat, uygun taksitle” daire  sahibi olmak mümkün.

Ahenk İstanbul’da hem güzel bir daire, hem de karlı bir yatırım sizleri bekliyor. Ahenk İstanbul projesi, Beylikdüzü'nün en gözde yeri olan Gürpınar'da yer alıyor. Gürpınar sahiline yapılan yatırımlar, denizin temizliği, yeşil ile mavinin ahengi bu bölgeyi cazibe merkezi haline getirdi. Eminevim tarafından inşa edilen Ahenk İstanbul projesi, Beylikdüzü’nde   konumlanıyor  ve toplam 500 ferah ve konforlu  daireden oluşuyor.

Ahenk İstanbul’da hem güzel bir daire, hem de karlı bir yatırım sizleri bekliyor. Ahenk İstanbul projesi, sizi kısa sürede değer kazanacak kârlı bir yatırıma çağırıyor. Ahenk İstanbul’da,  3+1 daireler şimdi çok özel fiyat ve yüzde 1KDV avantajıyla satışta. Yeni başlayan kampanyada, banka kredisi kullanmadan, bütün taksitleri faizsiz ödeyerek, vade farkı vermeden, ara ödemesiz “uygun fiyat, uygun taksitle” daire  sahibi  olmak mümkün.

Ahenk İstanbul projesinde hiç peşinatı olmayanlar da ev sahibi olabilir. Peşinatı olmayanlar için yine faizsiz, yine ara ödemesiz taksit imkânı. Eminevim'in   sunduğu kolaylıklara ilave sizin başka planlarınız olabilir. O zaman da, ödeme tablonuzu kendiniz hazırlayabiliyorsunuz. Alacağınız evin fiyatını yükseltmeden, kredi kullandırmadan, Eminevim bünyesinde; faizsiz taksitlendirme fırsatı ile 2+1 daireler ara ödemesiz özel ödeme kolaylığı ile yatırımcıları bekliyor. 

Ahenk İstanbul, ev sahibi olmak isteyenlere;  İster peşinatlı, ister peşinatsız; İsteyene ara ödemesiz, “Uygun fiyat, uygun taksit” olanağı sunuyor. Eminevim güvencesi ile hayata geçirilen ve 2 etaptan oluşan Ahenk İstanbul projesinde, konutların satışı devam ediyor. Projenin ilk etabında yer alan konutların teslimlerinin, 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Zengin sosyal donatı ve yeşil alan düzenlemesine sahip projede ayrıca; spor alanları, fitness center, temiz havası, yarı olimpik havuzları, squash salonları, yürüyüş ve bisiklet yolları, oyun parkları, güvenlik sistemleri ve kapalı otopark yer alıyor.


<< Önceki Haber Ahenk İstanbul'da 3+1’lere uygun fiyat uygun taksit Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER