Akdağlar yatırımlarına yenisini ekliyor

İnşaat sektörüne giren Akdağlar, sektörde büyüme yönüne yatırımlarına yenilerini eklemeyi hedefliyor.

Akdağlar yatırımlarına yenisini ekliyor

Piyalepaşa’da hayata geçirdiği AkPlaza projesi tamamlamak üzere olan firma, aynı  bölgede yeni yatırımlar yapmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

İnşaat sektöründe giren Akdağlar,  sektörde büyüme yönüne yatırımlarına yenilerini eklemeyi hedefliyor. Piyalepaşa’da hayata geçirdiği  AkPlaza projesi tamamlamak üzere olan firma, aynı  bölgede yeni yatırımlar yapmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.AkPlaza projesinin arsa hariç 40 milyon dolar bütçeli bir yatırım bedeline sahip olduğunu kaydeden Akdağlar İnşaat Genel Koordinatörü Ali Tokmakoğlu, AkPlaza projesinin kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.Proje ile ilgili yoğun talep  aldıklarını  ancak, AkPlazaprojesininözellikli bir proje olması nedeniyle şehir üniversitesi yapısına da çok uygun olduğunu dile  getiren  Ali Tokmakoğlu, kendilerine ulaşan şirket talepleri kadar üniversite taleplerini de  değerlendirmeye aldıklarını vurguladı.

Projeyi hayata geçirdikleri yer olan Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm projeleriylede  anımsatanAli Tokmakoğlu, Piyalepaşa’da Hacı Hüsrev  bölgesinde çalışmalarını sürdüreceklerini öte yandan, 2015 yılında ise,Karaköy’de butik bir otel inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

<< Önceki Haber Akdağlar yatırımlarına yenisini ekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER