American Siding doğaya uyumlu ürünler

American Siding, birbirine uyumlu panel ve aksesuarlarında doğal ve canlı tonlar kullanarak doğanın renklerini binalara taşıyor. Binalarda yüzde 55’e varan enerji tasarrufu sağlanırken, binanız dış hava şartlarına karşı daha dirençli kılınıyor.

American Siding doğaya uyumlu ürünler

Binaların yalıtım ve yenilenme dönemi olan yaz aylarında, American Siding ile evler doğaya uyumlu bir yuvaya dönüşüyor. Doğayla uyum içerisindeki ürün yelpazesi ve kişiye özel tasarım alternatifleri ile beklentilerinizin üzerinde seçenekler sunan American Siding, birbirine uyumlu panel ve aksesuarlarında doğal ve canlı tonlar kullanarak doğanın renklerini binalara taşıyor.

American Siding sistemi uygulanmış binalarda yüzde 55’e varan enerji tasarrufu sağlanırken, binanız dış hava şartlarına karşı daha dirençli kılınıyor. Hafifliğinin yanı sıra eksiksiz bir yalıtım olanağı sunulurken estetik ve nostaljik görüntüsüyle yaşam alanlarınızı güzelleştirerek de binanıza değer kazandırıyor. Alt yapısında Wooler taş yünü gibi ısı yalıtım plakalarının yanı sıra nem bariyeri de kullanılarak dış mekandan cephe yüzeyine olası su geçişine engel olunurken, aynı zamanda zeminden çatıya kadar ısı köprüsü oluşturmadan, maksimum düzeyde ve kesintisiz ısı yalıtımı sağlanabiliyor.

<< Önceki Haber American Siding doğaya uyumlu ürünler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER