Anadolu Gayrimenkul'e en iyi ticari proje ödülü

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı.

Anadolu Gayrimenkul'e en iyi ticari proje ödülü

Anadolu Grubu’nun bugüne kadar pek çok alanda gösterdiği başarıyı gayrimenkul sektörüne de taşıyan Anadolu Gayrimenkul, 21-23 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleşen Cityscape Global 2014 fuarı kapsamında 22 Eylül akşamı BurjKhalifa’da düzenlenen gala gecesinde, alanında en önemli ödüllerden ‘En İyi Ticari Proje’ ödülünü aldı.

Bu yıl dünya çapında toplam 182 projenin katıldığı Dubai CityScape 2014 Fuarı’ndan büyük ödülle dönen Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “İstanbul’un en iddialı ofis projelerinden biri olan AND, kullanıcılarını iş hayatında zirveye taşıyacak A+ ofis projesidir.  İlk projemizle, sektörün en önemli fuarlarından biri olan CityScape 2014’ten böyle önemli bir ödülle dönmek bizi çok gururlandırdı. Bu ödül ve projede yakaladığımız yüksek standartbizi gelecek projelerimiz için motive ediyor’’ dedi.AND ayrıca Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen en yüksek sertifika derecesi olan“LEED Platin’’ön sertifikasahibi.

Eşsiz mimari ve fonksiyonellik: Mülkiyeti tamamen Anadolu Gayrimenkul’e ait olan AND, toplam 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alan, ortalama bin 300 metrekare kat alanı, 26 katlı A+ ofis binasından oluşuyor. AND’de tek katta300 metrekareden 2 bin 200 metrekareye kadar kiralanabilirofis alternatifleri bulunuyor. AND, 4metre kat yüksekliği ile kullanıcılarına ferah ortamlar sunuyor. Ortak kullanım alanları olarak 6 toplantı odası ve 200 kişilik konferans salonu bulunuyor. Şehrin en yüksek otopark oranına sahip AND, “DestinationSelection” sistemli 9 adet asansörü ile kullanıcıların zamandan tasarruf etmesini de sağlıyor. Projenin mimarı, Türkiye’de ilk projesine imza atmış olan Alman HPP firması, ana yüklenici ise Tepe İnşaat. Proje; bulunduğu çevreyle uyumlu, sokak kullanımına açık bir ‘meydan’a sahip.AND ayrıca; yeme içme alanları, oturma alanları ve modern peyzaj tasarımını içeriyor. 

Verimli ofis: AND, %86 oranında verimli kullanım alanına sahip. Düşük işletme maliyetlerine sahip AND’de, ısıtma ve soğutma sistemlerinde de %40 enerji tasarrufu sağlanıyor. Ayrıca, gri su ve yağmur suyunun yeniden kullanımı ile proje genelinde %49’luk su verimliliğine ulaşılıyor. Projede ayrıca gün ışığı ve manzarada etkin bir şekilde kullanılıyor. 

Kolay ulaşılabilir: İstanbul Anadolu Yakası’nın en önemli ve prestijli ofis bölgesi Kozyatağı’nda bulunan AND, kentin ana ulaşım aksı olan E-5 Karayolu’nun hemen bitişiğinde, Kadıköy-Kartal Metro hattının üzerinde, Kozyatağı Metro istasyonuna ise 80 metre mesafede bulunuyor. Merkezi konumu sayesinde, hem toplu taşımayla hem de özel araçla en rahat şekilde erişim sağlanabilen bir noktada yer alıyor.
Yönetim Grid’e emanet: AND’nin yönetim faaliyetleriAnadolu Gayrimenkul’ün bina yönetim markası olan Grid’e emanet. AND, İstanbul Anadolu yakasının en prestijli ofis merkezi Kozyatağı’nın yükselen yıldızı olacak.


<< Önceki Haber Anadolu Gayrimenkul'e en iyi ticari proje ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER