Avrupa'nın en iyi suyu Kütahya'da

Kütahya Emet Resort and Spa’nın mucizevi suyu Avrupa’nın en iyi suyu seçildi.

Avrupa'nın en iyi suyu Kütahya'da

 Kütahya Emet Resort and Spa’nın, yer altından kaynayarak çıkan termal suyuyla sağlık ve güzellik sunuyor. 
 
 
Kütahya Emet Resort and Spa’nın mucizevi suyu Avrupa’nın en iyi suyu seçildi. Dünya sıralamasında ise 7. Sırada. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve  İstanbul Üniversitesi Araştırma Uygulama Merkezi’nin verdiği rapora göre romatizmadan, kemik erimesine; hareket ve denge kusurlarından sedefe, sayısız derde deva oluyor. Ameliyat ve travma sonrası tedavide; adale, kemik vücut ağrılarının dindirilmesinde; stres ve buna bağlı rahatsızlıklarda; eklem ve eklem dışı kireçlenmelerde,  akne ve çeşitli deri hastalıklarının tedavisinde; iltihabi kadın hastalıklarında; kadın ve erkeklerde romozon üremesinde destekleyici olarak, gut hastalığı tedavisinde fayda sağlıyor. İçildiğinde ise böbrek taşlarının düşürülmesini kolaylaştırıyor.

Emet Resort ve Spa’nın “şeker su” tadı da güzel; faydaları da. Özellikle şeker hastalarının vücudundaki insülin oranını düzenleyen; şeker dengesizliğinin önüne geçen şifalı su; vücudu ayrıca arındırıyor; tazeliyor; canlandırıyor. Şeker Su o kadar etkili ki vücudu bu suya alıştırmak gerekiyor. İlk iki gün 1 bardak, üçüncü ve dördüncü gün 2’şer bardak, ancak beşinci günden sonra 1 litreye kadar içilebiliyor. Tedavi edici değil ancak insülin oranını dengeleyen ve düzenleyen özelliği vardır. 

Yosundan gelen  güzellik. Efsanevi güzellik reçeteleri ise, şıfalı suda 24 saat içinde büyüyen yosun havuzunda. Saklı tutulduğu yer altından 39 derece sıcaklıkta kaynayan su, güneşle buluşuyor; yosun mucizesini ortaya çıkarıyor. Yosunlu sıcak su terleterek zayıflatma özelliğinin yanı sıra kollestrol, lipit, trigilserid gibi yağ yapıcı maddeleri parçalayıcı nitelikte... Metabolizmayı düzenleyerek vücuttaki toksinleri atmaya yardımcı oluyor ve doku elastikiyetini artırarak dokuları gençleştiriyor. Selülitlerden arındırıyor. 
Unutulmayacak Zamanlar İçin, Üstelik sağlık ve güzellik 5 yıldızlı konforla geliyor. Büyük şehirlerin stresinden uzakta, botanik bahçesi içindeki tesisin konforlu ve şık odalarında huzur;  termal hamamında sağlık; kür banyolarında ve doğal yosun havuzunda güzelliği; ve organik ürünlerden oluşan Osmanlı Mutfağı ağırlıklı restaurantları ve vitamin barlarında lezzeti bulabilirsiniz. Kütahya Emet Resort and Spa ayaklarınızın dibinden fışkıran ab-ı hayat’la; efsanelerin gerçek kahramanı olmaya çağırıyor.




<< Önceki Haber Avrupa'nın en iyi suyu Kütahya'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER