Balat Suites Bursa'da yaşam çok kolay

Ömer Kumova İnşaat’ın son projesi Balat Suits, Bursa’da yatırımcılara hayatı kolaylaştıran bir yaşam alanı sunuyor.

Balat Suites Bursa'da yaşam çok kolay

Bursa’da, Balat Bölge’sinde  yer alan projede dairelerin  haziran 20115’te  sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Ömer Kumova İnşaat’ın son projesi Balat Suits, Bursa’da  yatırımcılara hayatı kolaylaştıran bir yaşam alanı sunuyor. Bursa’da, Balat Bölge’sinde  yer alan projede dairelerin  Haziran 2015’te  sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.Ayrıcalıklı bir konumda yer alan Balat Suitesprojesi, ulaşılabilir rakamlarla  dileyen her kesin  ev sahibi olmasına olanak sağlıyor. Konfor ve lüksü bir arada sunan proje, yatırımcılararahat  bir yaşam vaad ediyor.

Proje,Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerden oluşuyor. Bursa’nın en çok prim yapan bölgesi olan Balat’ta yer alan Balat Suits projesi, daire tip ve büyüklükleri  şöyle :  1+1 daire 70 m2 ila  75 m2,  2+1 daire 115 m2 ila 200 m2  arasında değişen alternatiflerden oluşuyor.Bursa’da yer alan Balat Suits  projesinde; 1+1 tipindeki daireler yatırımcılara eşyalı olarak teslim edilecek.

Sözkonusu 1+1  daireler; perdeden, yemek  masası ve sandalyeye, 82 ekran televizyondan halıya, koltuk takımından mutfak dolaplarına, ankastre fırın ve ocaktan davlumbaza, bulaşık makinesinden buzdolabına, balkon masasından çamaşır makinesine, banyo dolaplarından süpürge  makinesine, ütü ve ütü masasındançöp kovasına kadar gerekli her eşya ile donatılmış olarak verilecek.

Zengin sosyal donatı, peyzaj düzenlemesi  yer alan projede, yaşam her yönüyle kolay ve konforlu halde sunuluyor. Migros’a 600m, Korupark’a  2 km,  Özdilek’e 1kmuzaklıkta yer alan Balat Suits projesi, yatırımcıların istedikleri her şeye kolayca ulaşmalarına olanak sağlıyor.

BALAT SUİTES İLETİŞİM :  0 224 451 39 39 - 0 542 523 16 72


<< Önceki Haber Balat Suites Bursa'da yaşam çok kolay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER