CHP'Lİ Kızılkan'ın Tuzla yolsuzluk iddiaları sürüyor

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkan: “Tuzla Belediyesinde planlar yapılmadan iyi arazileri kendilerine geçirdiler” iddiasında bulundu.

CHP'Lİ Kızılkan'ın Tuzla yolsuzluk iddiaları sürüyor

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkan, geçtiğimiz günlerde  Tuzla’da 4 senedir yapımı devam eden “Şelale Park” proje alanına on binlerce kamyon hafriyat döküldüğünü, belediye kayıtlarına girmeyen bu dökümden ‘’milyonlarca liralık vurgun’’ yapıldığını ve sırf döküm sebebi ile projenin 4 yıl devam ettirildiğini ve maliye hazinesine ait 57 dönümlük arazisine kaçak inşaatlar yapıldığını iddia etmişti.CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkan, bu kez de görevleri süresince Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk’un ve yakınlarının Şifa mahallesindeki arsaları topladıklarını iddia etti.

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkan  yaptığı açıklamada Tuzla belediyesinde   2009 yılında meclis üyesi olarak meclise giren ve daha sonra idari başkan yardımcılığına atanan Ahmet Çabuk hakkında görevde bulunduğu 5 yıl içerisinde  yakınlarına imtiyazlar sağladığını söyledi. Ali Ekber Kızılkan, “Çabuk ailesinin Tuzla Şifa mahallesi’nde  çok sayıda gayrimenkul edindi. Çabuk ailesinin 2009 seçim öncesi mal varlıkları ile bugünkü mal varlıkları arasında uçurum olduğu bu durumun parti tabanından ve bölge halkı tarafından bilindiği öğrenildi. Bu olaylar nedeni ile Ahmet Çabuk’un çevresinde ve partisinde çok büyük tepki gördüğü, vatandaşların yüzüne bakamayıp bu nedenle de partisinin seçim çalışmalarına katılamadığı belirtildi.” Dedi

<< Önceki Haber CHP'Lİ Kızılkan'ın Tuzla yolsuzluk iddiaları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER