Cevahir AVM çocukları masal kahramanı yapıyor

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, çocukların masallarını gerçeğe dönüştürüyor.

Cevahir AVM çocukları masal kahramanı yapıyor

Yılbaşı   düzenlemesi ve çocuklara yönelik  organizasyonları hazırlayan Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi,  ziyaretçilerinin yılbaşı alışverişini mutluluğa  çevirmek için hazırlıklarını tamamladı.

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, çocukların masallarını gerçeğe dönüştürüyor. Yılbaşı düzenlemesi ve çocuklara yönelik organizasyonları hazırlayan Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi,  ziyaretçilerinin yılbaşı alışverişini mutluluğa çevirmek için hazırlıklarını tamamladı. Çocuk masalları konsepti ile dekore edilen AVM, çocuklara çeşitli hediye ve sürprizler hazırlayarak yeni yıl alışverişini mutluluğa dönüştürüyor.

Cevahir Avm’den Çocuklara Yılbaşı Sürprizi

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin,yeni  yıl çocuk aktiviteleri arasında   yılbaşı süslemeleri  oldukça cazip.Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi tarafından “Yeni yılın masal kahramanları” konsepti ile düzenlenen yılbaşı organizasyonunda, alışverişe  gelenlere aile ve çocuklara çeşitli hediyeler verilecek.Yılbaşı alışverişi için Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ni tercih eden ailelerin, çocuklarına kendi resimlerinin olduğu birer masal kitabı hediye edilerek, çocuklara kendi masal kitaplarının kahramanı olma  ayrıcalığı tanınacak.

Cevahir AVM çocukları masal kahramanı yapıyor.



<< Önceki Haber Cevahir AVM çocukları masal kahramanı yapıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER