Çilek İSMOB 2014'te pazarı büyütmeyi hedefliyor!

Çilek, İstanbul Mobilya Fuarı'ndaki görüşmeler sonucunda, Suudi Arabistan, Hindistan, İsrail, Ermenistan, İngiltere, Özbekistan, Afganistan, Katar ve Fildişi Sahilleri ile iş ortaklığı anlaşmaları yaptı.

Çilek İSMOB 2014'te pazarı büyütmeyi hedefliyor!

Çilek, İstanbul Mobilya Fuarı'ndaki (İSMOB) görüşmeler sonucunda, Suudi Arabistan, Hindistan, İsrail, Ermenistan, İngiltere, Özbekistan, Afganistan, Katar ve Fildişi Sahilleri’nde de bulunmak için iş ortaklığı anlaşmaları yaptı.Çilek Mobilya’dan yapılan  açıklamada;  İSMOB 2014 Fuarı'ndaki yurtiçi ve yurtdışında yeni lokasyonlar için görüşmeler gerçekleştiren Çilek, dünyanın farklı lokasyonlarında yeni anlaşmalara imza attı.Çilek, yurtdışından gelen yaklaşık 150 girişimci adayı ile görüşmeler yapıp, yeni iş ortaklıkları kurarak, Suudi Arabistan, Hindistan, İsrail, Ermenistan, İngiltere, Özbekistan, Afganistan,  Katar ve Fildişi Sahilleri'nde yeni satış noktaları açacak.  

Yurt içinde ise yaklaşık 500 - 600 seviyesinde bir ziyaretçi sayısına ulaşan Çilek, 20'ye yakın yeni girişimci ile iş ortaklığı anlaşmaları yaptı. Doğu ve Güneydoğu illeri ağırlıklı olmak üzere birçok görüşme gerçekleştiren Çilek, yurtiçinde de geçen yıla oranla yüzde 30 daha fazla girişimciyle görüştü. Çilek ürünleri fuar ziyaretçileri tarafından da yoğun ilgi görürken, Bi Concept, Black Pirate, Elegant ve Romantic gibi tescilli ürünlerin yer aldığı stand, fuarın en çok ziyaret edilen alanlarından biri oldu.

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, fuarda birçok hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirterek, özellikle yurtdışında gitmek istedikleri yeni ülkelerle anlaşmalar yaptıklarını kaydetti.Talha Çilek, hem İSMOB 2014 hem de 2014 yılı planları arasında yeni ülkelere ulaşmak olduğunu aktararak, "Fuardaki başarılı görüşmeler sonrasında çok önemli anlaşmalar gerçekleştirdik. Özellikle Suudi Arabistan'da 10'a yakın girişimci ile görüşmeler gerçekleştirerek, başarılı anlaşmalar yaptık. Çilek olarak dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Çilek İSMOB 2014'te pazarı büyütmeyi hedefliyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER