Creavit Alegro: banyolarda mutluluk şarkısı

Siyah ve beyazın ebedi aşkı klasik ve modern çizgilerle yorumlandığında banyodaki mutluluğun diğer adı Creavit Alegro oluyor.

Creavit Alegro: banyolarda mutluluk şarkısı

Özgün tasarımlı bu ürün 100 cm’lik lavabo modülü, tezgah üstü granit lavabo,  ledli ayna ve boy dolabından oluşuyor. 

İspanyolca’da memnuniyet ve mutluluk kaynağı anlamına gelen Alegro, Creavit   ile keyif veren banyolarda hayat buluyor. Siyah ve beyazın ebedi aşkı klasik ve modern çizgilerle yorumlandığında banyodaki mutluluğun diğer adı Creavit Alegro oluyor. Özgün tasarımlı bu ürün 100 cm’lik lavabo modülü, tezgah üstü granit lavabo,  ledli ayna ve boy dolabından oluşuyor.Zıtlıkların dansı, Creavit Alegro Banyo Mobilyasının ilham kaynağı oluyor. Creavit’in 100 cm’lik banyo mobilyası Alegro’da siyah beyazla, klasik çizgiler modernle, sadelik şıklıkla harmanlanıyor. Gövde ve kapaklarda kullanılan beyaz; ayaklar, ayna ve granit tezgahta kullanılan siyahla birleşiyor. Siyahın asaleti, beyazın cazibesiyle muhteşem bir bütünlük yakalıyor. 

Klasik çizgileriyle öne çıkan mobilya ayakları Alegro’ya derin, nostaljik bir hava verirken; lake gövde ve kapaklar ürüne modern bir görünüm sağlıyor. Tasarımın gücünü fonksiyonellikle buluşturan ve fonksiyonelliğiyle öne çıkan boy dolabı banyodaki kullanım alanı ihtiyacını en işlevsel biçimde karşılarken, çerçeveli ayna sade şıklığıyla banyodaki modern görünümü tamamlıyor. Ayna üzerindeki dokunmatik led aydınlatma ise pratik ve fonksiyonel kullanımıyla banyonuza vazgeçemeyeceğiniz bir konfor katıyor. Mutluluk veren banyolar yaratmak için çalışan Creavit Alegro Banyo Mobilyasının, uyumlu Creavit armatürle kullanılması öneriliyor.

Çeyrek asırdır tasarımı ve çizgileriyle rüya gibi banyolara imza atan Creavit’in, Alegro Banyo Mobilyası zıtlıkların muhteşem uyumuyla banyolarınıza bir mutluluk şarkısı getiriyor.  



<< Önceki Haber Creavit Alegro: banyolarda mutluluk şarkısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER