Dekar Asmalı Bahçeler projesinde daire tipleri

Bahçeşehir’deDekarDK’nin inşa ettiği Dekar Asmalı Bahçeler projesi, herkesin hayalindeki bahçeli evi gerçeğe dönüştürüyor.

Dekar Asmalı Bahçeler projesinde daire tipleri

Ulaşılabilir rakam ve farklı tipte bahçeli konut olanağı sunan projede daireler, m2’si  3.500 TL ila 4.800 TL arasında değişen rakamlardan satılıyor.

Bahçeşehir’de  DekarDK’nin inşa ettiği Dekar Asmalı Bahçeler projesinde daireler, m2’si  3.500 TL ila 4.800 TL arasında değişen rakamlardan  satılıyor.Kentin yoğun karmaşasından uzak ancak, kent içinde bahçeli ev hayali olan yatırımcıların hayalini gerçeğe dönüştüren Dekar Asmalı Bahçeler projesi, ulaşılabilir rakamlar ve kişiye özel  ödeme seçenekleri ile  fark yaratıyor. Proje, Bahçeşehir’de  zarif mimarisi, geniş peyzaj alanları veher daireye özel bahçe olanakları ile kent yaşamının içinde her ailenin hayalini kurduğu “bahçeli ev” hayalini gerçek yapıyor.

ASMALI BAHÇELER DAİRE SEÇENEKLERİ

Ulaşılabilir satış fiyatları ve  farklı büyüklükteki daire seçenekleri bulunan Dekar Asmalı Bahçeler projesinde konut tipleri;  2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1  olmak üzere  8 ayrı alternatiften oluşuyor. Bahçeli ev seçeneklerinin tek  veyadubleks  biçiminde tasarlandığı projede,daireler ortalama  119 ila 188 m2 arasında değişen büyüklükten oluşuyor.


<< Önceki Haber Dekar Asmalı Bahçeler projesinde daire tipleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER