Dumankaya Ritim İstanbul çocukları eğlendirdi

Dumankaya İnşaat, okulların açılması öncesinde Dumankaya çalışanlarının çocuklarının ve yaşamın başladığı Ritim İstanbul projesindeki çocuklara bir etkinlik düzenledi.

Dumankaya Ritim İstanbul çocukları eğlendirdi

Motivasyonunu artırmak düzenlenen program Ritim İstanbul Satış Ofisi’nde  yapıldı.

Dumankaya İnşaat, okulların açılması öncesinde Dumankaya çalışanlarının çocuklarının ve yaşamın başladığı Ritim İstanbul projesindeki çocukların motivasyonunu artırmak ve eğlenceli bir hafta sonu geçirmeleri amacıyla Ritim İstanbul Satış Ofisi’nde “Okula Dönüş” etkinliğini gerçekleştirdi.1 ila 15 yaş aralığındaki birçok çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Dumankaya çocukları, rengârenk balonlar ve palyaço tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından kendileri için süslenen satış ofisinde öğle yemeklerini yiyen çocuklar, daha sonra ise yüz boyama etkinliği ile keyifli bir vakit geçirdiler. 

Dumankaya projeleri hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla Ritim İstanbul Satış Ofisi’ne gelen ailelerin çocukları ve civardaki minikler ile daha da eğlenceli bir hal alan etkinlikte, boyama kitapları ile eğlenerek öğrenme ve farklı aktiviteler de dâhil olmak üzere pek çok oyun oynandı. Etkinlik kapsamında, Dumankaya İnşaat Onursal Başkanı Halit Dumankaya ile sohbet eden çocukların sohbet sırasında sorulara verdiği ilginç ve bir o kadar da eğlenceli cevaplar herkesi güldürdü.

Onursal Başkan; çocuklara, büyük Dumankaya Ailesi’nin en önemli fertlerinin kendileri olduğunu belirttiği konuşmasında şunları söyledi: “Sevgili çocuklar, Dumankaya Çocukları olarak sizleri, ailemizin en genç bireyleri olarak görüyoruz. Bugün hepinize ileride ne olacağınızı sordum ve aldığım cevaplar beni hem memnun etti hem de gelecek için daha da umutlandırdı. Bizler insanlar için sıcak yuvalar kuruyoruz, bu bir ekip çalışması. Bu evleri anneleriniz, babalarınız yapıyor.Bu noktada sizlerin de varlığınız ile anne ve babalarınıza büyük bir çalışma enerjisi sağladığınız inancındayım. Gelecek için umudumuz sizlersiniz.”Konuşmanın ardından çocuklara tamamıyla geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılmış çevre dostu kalem seti ve katılan her bir çocuk için Dumankaya Ormanı’na dikilen ağaçların TEMA sertifikasını hediye eden Halit Dumankaya, çocuklar ile aile fotoğrafı da çektirdi.


<< Önceki Haber Dumankaya Ritim İstanbul çocukları eğlendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER