Evgör'den okula dönüş kampanyası

Evgör Mobilya, okula dönüşü hesaplı kılan geleneksel indirim ve hediye kampanyasını 2014-2015 Eğitim Dönemi için tekrar ediyor.

Evgör'den okula dönüş kampanyası

Eylül ayı boyunca geçerli olacak kampanya ile tüm çocuk ve genç odalarında %15 indirim avantajına ek olarak ortopedik yatak hediye ediliyor.

Evgör Mobilya, okula dönüşü hesaplı kılan geleneksel indirim ve hediye kampanyasını 2014-2015 Eğitim Dönemi için tekrar ediyor. Eylül ayı boyunca geçerli olacak kampanya ile tüm çocuk ve genç odalarında %15 indirim avantajına ek olarak ortopedik yatak hediye ediliyor. Öğrencilerin sıkılmadan ders çalışmalarını ve rahatça dinlenmelerini sağlayacak birbirinden farklı tasarımlara sahip çocuk ve genç odalarında Eylül fırsatlarından yararlanmak isteyenler firmanın İstanbul’un her iki yakasındaki mağazalarını veya Türkiye’nin her yerinden sipariş verilebilen online mobilya sitesi ziyaret edebilir.

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla 2004 yılından bu tarafa hizmet veren Evgör Mobilya, okula dönüş hazırlıklarında velilerin bütçelerine rahatlık getirecek hesaplı indirim ve hediye kampanyasını bu yıl da tekrar ediyor. Firma, 2014 koleksiyonunda bulunan tüm çocuk ve genç odası takımları ile çalışma masası, araba karyola, giysi dolabı, ranza yatak gibi bütün tamamlayıcı ürünlerde Eylül sonuna kadar % 15 indirim uyguluyor.Evgör Mobilya’nın koleksiyonunda yer alan genç odaları 950 TL’den, çocuk odaları ise 1.890 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


<< Önceki Haber Evgör'den okula dönüş kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER