FUGA mobilyadan cibinlik yatak

Fuga Mobilya, Vani yatak odası takımıyla, yaşam alanlarında yalın bir şıklığın öncüsü oluyor. Vani yatak odası takımı; sezonun yatak odası trendi cibinliklere ayrı bir tarz kazandırıyor.

FUGA mobilyadan cibinlik yatak

Modern ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam alanlarını güzelleştiren Fuga Mobilya,Vani yatak odası takımıyla, yaşam alanlarında yalın bir şıklığın öncüsü oluyor. Vani yatak odası takımı; sezonun yatak odası trendi cibinliklere ayrı bir tarz kazandırıyor. Köşeli hatlar, koyu ceviz gövdeyle bütünleşiyor. Uzun, minderli yatak başlığı ve köşeli formlarıyla öne çıkan Vani yatak odası takımı; estetik duruşu ve fonksiyonelliğiyle benzerlerinden ayrılıyor. 

Takım, yatak başına paralel uzanan cibinliğiyle masalsı bir ambiyansa imkan veriyor. Vani yatak odası takımındaki komodin, cibinlik ve karyola kısmının bir bütün olması, evlere şık bir görünüm katıyor. Vani yatak odası takımı, Fuga Mobilya’daki tüm karyolalar gibi minimum 160X200 cm, maksimum 200x200 cm ölçülerinde yapılabiliyor. Fuga Mobilya’nın bu çok özel takım ile siz de evinize modern ve şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

<< Önceki Haber FUGA mobilyadan cibinlik yatak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER