Fuga mobilya evleri güzelleştiriyor

Fuga Mobilya, evlerini güzelleştirmek isteyen annelere, %18 kdv indirimi ile birlikte ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Fuga mobilya evleri güzelleştiriyor

Dünyanın en değerli varlıkları annelerin, elinin değdiği her yeri güzelleştirdikleri bilinir. Modern ve fonksiyonel tasarımlarıyla tanınan Fuga Mobilya, evlerini güzelleştirmek isteyen annelere, %18 kdv indirimi ile birlikte ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı hizmeti sunuyor. Bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel beğeniler dikkate alınarak, evler yenileniyor. 

Fuga Mobilya iç mimarlarıyla evler hak ettiği değere kavuşuyor. Fuga Mobilya, ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı hizmetiyle evlerde yaşamaya değer anların mimarı oluyor. Fuga Mobilya’nın uzmanlarından bu ayrıcalıklı hizmeti almak için İstanbul Bostancı, Modoko, Masko, Ankara Siteler, Anse MDM, İzmir Karabağlar, Karşıyaka, Antalya Fuga Mobilya mağazalarına giderek, evin ölçülerini vermek yeterli oluyor. Fuga Mobilya ile Anneler Günü’nde siz de bu hizmet kapsamında evinize yeni bir tarz kazandırabilir, yaşam alanlarınızda harikalar yaratabilirsiniz. 


<< Önceki Haber Fuga mobilya evleri güzelleştiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER