GYODER yönetim ve kadrosunu güçlendirdi

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), yönetim yapısını ve kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

GYODER yönetim ve kadrosunu güçlendirdi

GYODER sektörün önemli isimlerini bünyesine katarken başkan yardımcılarının sayısını da artırdı.  

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan tüzük değişikliği ile Yönetim Kurulu Üyesi sayısını 15’ten 21’e yükselten GYODER, başkan yardımcılarının ve komitelerinin sayısını da artırdı. Aziz Torun’un başkanlığında faaliyetlerini sürdüren GYODER’in yeni  döneminde; Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Çalık GYO Genel Müdürü Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, PWC Şirket Ortağı Ersun Bayraktaroğlu ve FYP Proje Geliştirme Şirket Sahibi  Füsun Yılmaz Phillipson GYODER Başkan Yardımcısı olarak yer alacak.
GYODER yaptığı tüzük değişikliği ile başkan yardımcılarının sayısını 4’ten 5’e çıkardı. Bu doğrultuda Aziz Torun başkanlığında faaliyetlerini sürdüren GYODER’in Başkan Yardımcıları; Kamu İlişkilerinden  Sorumlu Başkan Yardımcısı Haluk Sur, Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Turgay Tanes, Eğitim ve Yayınlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin,  Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ersun Bayraktaroğlu ve Organizasyon, İletişim, Üyelik Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı ise Füsun Yılmaz Phillipson oldu. 
Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, komitelerinin sayısını da artırdı. ‘Uluslararası İlişkiler’, ‘Organizasyon, İletişim ve Üyelik Geliştirme’, ‘Eğitim ve Yayın’, ‘Kanun, Mevzuat ve Sektörel Bilgi’, ‘Gayrimenkul Araştırma ve Rapor Üretimi’ Komitelerine ‘GYO’ ve “Sürdürülebilirlik ve Yeşil Binalar Komitesi” eklendi. Mart ayında gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda ana faaliyet konularına ‘Yeşil Binalar’ı ekleyen GYODER, Sürdürülebilirlik ve Yeşil Binalar Komitesi ile yeşil binalar konusundaki çalışmalara ve sektörün en çok tartışılan konularından biri olan yeşil binalar ulusal sertifikasyon sistemine destek verecek. Ayrıca Organizasyon, İletişim ve Üyelik Geliştirme Komitesinin alt çalışma grubu olarak Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Stratejileri Komisyonu kurulmasına karar verildi. GYODER Komite çalışmaları ile gayrimenkul sektörünün bütününü kapsamayı hedefliyor. 

<< Önceki Haber GYODER yönetim ve kadrosunu güçlendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER