Gül park yaşam konut fiyatları 160 bin tl

Gül Park Yaşam projesi, konut satışlarında faizi sıfırladı.

Gül park yaşam konut fiyatları 160 bin tl

Projeden konut almak isteyenlere, 60 ay faizsiz veya  bir yıl ödemesiz  ödeme kolaylığı sunuluyor. Konut teslimlerinin 2015  Aralık ayında planlandığı  projede; 1+1 daireler 160 bin liradan yatırımcılara ulaşıyor.


GülYapı tarafından  Esenyurt'ta inşa edilen  Gül Park Yaşam projesi, konut satışlarında faizi sıfırladı. Projeden konut almak isteyenlere, 60 ay faizsiz veya  bir yıl ödemesiz  ödeme kolaylığı sunuluyor. Konut teslimlerinin 2015  Aralık ayında planlandığı  projede; 1+1 daireler 160 bin liradan yatırımcılara ulaşıyor.Gül Park Yaşam konut projesinin, yılsonu kampanyası  konut alıcısına avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Gül Park Yaşam Projesi Daire Tipleri

35 bin m2  alanüzerinde inşa edilen Gül Park Yaşam projesi,  6 bloktan 564 daire ve  60 adet ticari birimden oluşuyor. “Gül Park Yaşam konut projesi”,  2 ayrı  etapta ve farklı daire alternatifi sunuyor. Gül Park Yaşam konut projesinde, daire tipleri ve fiyatları şöyle;  1+1, 2+1 ve 3+1. 

Stüdyo dairelerin tükendiği  Gül Park Yaşam projesinde,  1+1 daireler 160 bin lira, 2+1 daireler 242 bin lira ve 3+1 daire 453 bin liradan yatırımcılara sunuluyor.Gül Park Yaşam projesi, yatırımcısına sunduğu konforlu yaşam alanları kadar sosyal donatı ve peyzaj düzenlemesine de önem veriyor. 

Projede yer  alan donatılardan bazıları; su ve bitki duvarları, basketbol sahası,  açık-kapalı yüzme havuzları, kidsclub, oyun odası, hamam, fitnesscenter, süs havuzları,  voleybol sahası, sauna ve otopark.Gül Park Yaşam projesi,Esenyurt- Haramidere aksında yer almasının avantajı ile  E-5’e 150 metre, TEM otoyoluna 4 km, Atatürk Havalimanı'na 10 km ve metrobüs durağına 210 metre uzaklıkta bulunuyor.




<< Önceki Haber Gül park yaşam konut fiyatları 160 bin tl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER