HAYAT TEPE'de sosyal alanlar tamamlanıyor

Hayat Tepe, sosyal yaşam alanlarını dairelerden önce tamamlayarak bir ilke daha imza attı.

HAYAT TEPE'de sosyal alanlar tamamlanıyor

ÖZAK GYO’nun teslime hazırlandığı Hayat Tepe, sosyal yaşam alanlarını dairelerden önce tamamlayarak bir ilke daha imza attı. Projede sosyal alanlar tamamlanarak burada hayat başlayacak.  

ÖZAK GYO’nun teslime hazırlandığı Hayat Tepe, sosyal yaşam alanlarını dairelerden önce tamamlayarak bir ilke daha imza attı. Kapalı havuz ve basketbol salonundan kış bahçesine, çocuk kulübünden plates salonuna, masaj salonundan saunaya kadar projenin tüm sosyal donatıları projeyi görmeye gelenler tarafından ziyaret edilebilecek. Projeden daire almak isteyenler kafeteryada çayını içerken, koşu parkurunda da yürüyüş yaparak Hayat Tepe’nin hayata dair tüm imkanlarını yerinde yaşayabilecek.

Daire sahipleri de taşınır taşınmaz sosyal tesisleri kullanmaya başlayabilecekler. Hayat Tepe’nin sunduğu ilkler arasında yer alan kira garantisi kampanyası projenin sunduğu ve devam eden kampanyaları içinde yer alıyor. Hayat Tepe, teslim tarihinden itibaren yatırım amaçlı daire satın alan müşterilerine ayda 4000 TL’ye varan kira ödemesi gerçekleştirecek.Hayat Tepe, merkezi konumu sayesinde ulaşımın büyük önem kazandığı İstanbul’da her yere eşit mesafesiyle sakinlerine eşsiz bir avantaj sağlıyor. 
Merkezi ve tepe konumu ile proje, aynı zamanda denizi, tarihi yarımadayı ve adaları gözleme imkanı sunan bir seyir terası işlevi görüyor. Bayrampaşa’da  alışveriş vadisi olarak bilinen önemli bir lokasyonda bulunan proje, metroya özel bir geçit ile bağlanarak ulaşımı oldukça avantajlı bir hale getirip yaşamı kolaylaştırıyor. Alışveriş merkezlerinin yanında olması, toplu ulaşıma ve anayolların kesişim noktasındaki konumu, oteller ve gösteri merkezinin yanında yer alması ile Hayat Tepe, yaşamın yeni merkezi olmaya aday.



<< Önceki Haber HAYAT TEPE'de sosyal alanlar tamamlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER