Hayat Tepe'de daireler sahiplerine teslim edildi

Hayat Tepe konut projesinde, daireler düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Hayat Tepe'de daireler sahiplerine teslim edildi

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “İki yıl önce verdiğimiz sözü tutmanın ve daireleri zamanında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Özak GYO’nun inşa ettiği  ve Bayrampaşa alışveriş vadisi içinde bulunan  Hayat Tepe konut projesinde, daireler düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “İki yıl önce verdiğimiz sözü tutmanın ve daireleri zamanında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.Projede, dairelerin teslim  etkinliğinde  katılımcılara şerbet, lokum ve padişah macunu gibi ikramlar  yapıldı. Kapsamlı sosyal donatı  vekentin önemli merkezlerine kolay ulaşım sağlayan Hayat Tepe projesinin, yüzde 75’i  sahiplerini buldu.

Projeden daire alan yatırımcılar, kendileri için özel hazırlanan not kağıtlarına,geleceğe dair beklentilerini yazdıkları temenni notları Özak GYO,tarafından  2020yılına kadar Hayat Tepekonut projesinin bahçesinde özel bir bölümde saklanacak ve 2020 yılında daire sakinlerinin iştiraki ile düzenlenen törende açılacak. Daire teslim töreninde; A,B ve C bloklardan ilk daireleri alan 3 aileye günün anısına birer plaket takdim edilerek jest yapıldı. 

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, kent merkezinde konumlanan projenin AVM’lere, ulaşım aksları ve anayollara oldukça yakın olması nedeniyle avantajlı olduğunu kaydetti. Hayat Tepekonut projesinin ardından,diğer projelere yönelik çalışmaların sürdüğünü  dile getiren Akbalık, “konut projemizi başarıyla tamamlamamızın ardından, yeni projelerimizle sektörde fark yaratmayısürdüreceğiz” diye konuş.


<< Önceki Haber Hayat Tepe'de daireler sahiplerine teslim edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER