Houses - Suites'de 48 ay vade

Houses&Suites’de yaz kampanyası başladı.

Houses - Suites'de 48 ay vade

Şehrin ortasında, yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamıyla göz kamaştıran Houses&Suites’de yaz kampanyası başladı. Satışa sunulan yeni etap dairelerinde, 48 ay vade farksız bahçe keyfi fırsatı sunuluyor.

  
The World of Viaport projesinin son halkası olan Houses&Suites’de yeni etap daireler satışa sunuldu. Gerek lokasyonu, gerek mimarisi ile fark yaratan ve sosyal donatılarıyla birlikte doğayla iç içe bir yaşam sunan 617 daireden oluşan Houses&Suites’de, 48 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. Bahçeli düz ve dubleks dairelerde yeşilin her tonunun behçeden şehir merkezine taşındığı projede, villa konforunda yaşam sunan daireler yaz döneminde hemen taşınmak ve yeni hayatına başlamak isteyenler için hemen tapu teslim şeklinde satışa sunuluyor. 

Viaport AVM’nin yanı başında konumlanan projede yaşayacak daire sakinleri sosyal hayatın hızından uzaklaşmayacak ayrıca bahçe kullanımlı dairelerde çocuklarıyla beraber yemyeşil bir yaşama merhaba diyecek. Houses&Suites’de ayrıca kapalı ve açık sosyal alanlar, kapalı-açık yüzme havuzu, fitness center, SPA alanı, restoran, çocuk parkı basketbol ve tenis sahalarıyla sağlıklı yaşam da daire sakinlerinin kapısının önüne konumlandırıldı. Projede 1+1 daireler 238 bin 500 TL’den 2+1 daireler 315 bin TL’den, 3+1 daireler 671 bin TL’den, 2+1 dubleks daireler 504 bin TL’den ve 3+1 dubleks daireler 564 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

"Faizleri sıfırladık”
Gayrimenkul sektöründe konut faizlerinin yüzde 1’in üzerinde seyrettiği dönemde faizi sıfırladıklarını söyleyen Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “Biz bundan iki buçuk yıl önce bir hayal kurduk. Bugün hayalimizi gerçeğe dönüştürmenin sevincini yaşıyoruz. Portföyümüzdeki bahçe etabı dairelerini sona sakladık ve yaşam başladığında satışa sunmaya karar verdik. Şimdi o gün geldi. Doğayla iç içe tasarladığımız dairelerimiz için bir fırsat kampanyası düzenledik. Yüzde 50 peşinatla 48 ay vade ile 0 faiz uygulayarak, kampanyamıza başlıyoruz. ” diye konuştu. Projede yaşamın başladığını vurgulayan Hayırlıoğlu, “Daire sahiplerimiz yeni evlerine taşınmaya başladı. Projemizin ışıkları yanmaya başladı. Kampanyamızdan yararlanacak yeni sakinlerimiz evlerine hemen taşınabilecekler. Yeni yaşamlarına vade farksız 48 ay vadeli ödeme kolaylığıyla merhaba diyebilecekler ve Houses&Suites projemizin ayrıcalıklarından yararlanıp, huzurlu bir hayata başlayacaklar” dedi.

“Kurtköy’ün çehresini değiştirdik”
Via Properties olarak hayata geçirdikleri projelerle, tercih ettikleri bölgelerin çehresini değiştirdiklerini aktaran Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Biz grup olarak her zaman doğru lokasyonda, doğru projeler yapma gayreti içerisinde olduk. Viaport AVM projesinin başarı öyküsü lokasyon tercihi ile başlıyor. Bugün sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin ve hatta pek çok yabancı ülkenin bildiği bir markayı hayata geçirdik. İçerisinde otelden, eğlence merkezlerine, alışveriş mekânlarından, lunaparka kadar ihtiyaç duyulabilecek her şeyi yerleştirdik. Şimdi de eksik kalan konut kısmını da tamamladık. Hayal ettiğimiz projemizi gerçeğe uyarladık. House&Suites projesi Kurtköy’ün yeni yüzü, yeni imajı oldu” diye konuştu. Yeni projelerine hız kesmeden devam ettiklerini kaydeden Bayraktar, “Tuzla Marin ve Viaport Venezia projelerimiz de tüm hızıyla devam ediyor. İki projemizi de 2015’in yaz aylarında tamamlamış olacağız. Böylelikle Via markamız, Kurtköy’den sonra Tuzla ve Gazisomanpaşa’da da yerini almış olacak” dedi.


 

<< Önceki Haber Houses - Suites'de 48 ay vade Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER