Kliksa: ev yapımı katıksız ürünler sunuyor

Online alışveriş platformu Kliksa, evinde taze ve katkısız “yoğurt”, “dondurma”, “waffle” ve farklı lezzetlerde “ekmek” yapmak isteyen müşterilerini mini mutfak gereçleri ile buluşturuyor.

Kliksa: ev yapımı katıksız ürünler sunuyor

Online alışveriş platformu Kliksa, evinde taze ve katkısız “yoğurt”, “dondurma”, “waffle” ve farklı lezzetlerde “ekmek” yapmak isteyen müşterilerini mini mutfak gereçleri ile buluşturuyor. Estetik tasarımlarıyla dikkat çeken ve evde kolayca katkısız ürünler hazırlamak isteyenlerin yardımına yetişen mutfak gereçleri, çocuklarının sağlığına önem veren anne babalara da ev yapımı pratik lezzetler hazırlama olanağı sunuyor. 

Daha lezzetli köfteler için kıyma makinesiKliksa’da. Kliksa, evde daha hijyenik, sağlıklı ve lezzetli et ürünleri hazırlamak isteyen müşterilerini de unutmuyor ve pratik kıyma makineleriyle buluşturuyor. Kıyma diski ile kıymayı hızlıca hazırlama şansı sunan makineler, hafif olmaları sayesinde kolayca taşınıyor ve her mutfağa rahatça yerleştirilebiliyor. Makinalar ayrıca domates ve biber salçası yapımında da hanımların işini kolaylaştırıyor.

<< Önceki Haber Kliksa: ev yapımı katıksız ürünler sunuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER