Konforist'te yaşam başlıyor

Modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist, 21 Eylül 2014’te kapılarını açıyor.

Konforist'te yaşam başlıyor

Projede, tek kişilik, iki, üç ve dört kişilik odaların yanı sıra VIP odası ve engelli odası alternatiflerini de barındırıyor.

İstanbul  Eyüp’te toplam 6.000 m2’lik bir alan üzerine inşa edilen ve 2014-2015 eğitim öğretim döneminde İstanbul’da eğitim alacak kız öğrenciler için yeni bir yaşam alanı sunan Konforist, 21 Eylül 2014’te hizmet vermeye başlıyor. Kaliteli, rahat ve güvenilir bir yaşam alanı yaratan Konforist, Türkiye’nin en konforlu ilk ve tek kız öğrenci yurdu olarak dikkat çekiyor. Projede, tek kişilik, iki, üç ve dört kişilik odaların yanı sıra VIP odası ve engelli odası alternatiflerini de barındırıyor.

Öğrenciler için yüksek standartlarda konaklama çözümleri sunmayı amaçladıklarını belirten Avrupa Yurt Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, “Konforist, bizim ilk yurt projemiz. Daha önce hiç bilmediği bir şehirde, ilk kez evinden uzakta yaşamaya başlayacak olan öğrencilerin rahat ve güvenilir bir yaşam alanına sahip olmalarını istedik. Ailelerinin de gönül rahatlığıyla çocuklarını teslim edebilecekleri bir ortam yaratmaya çalıştık ve konusunda uzman profesyonel bir ekiple çok kısa sürede Konforist’i hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemlerde bu doğrultuda İstanbul’un farklı bölgelerinde yeni yurt projelerimize devam edeceğiz” dedi. 

Konforist’te; kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, hamam, jakuzi, sauna, fitness, kuaför, market, restoran, teras kafe, bilgisayar odası, etüt salonu, cep sineması, playstation odası, hobi mutfağı ve copycenter gibi olanaklar mevcut.

<< Önceki Haber Konforist'te yaşam başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER