KoruFlorya’nın örnek daireleri tamamlandı

KoruFlorya'nın elegan ve dinamik konseptte dizayn edilen 4+1 ve 5+1 daireler, hem klasik hem de modern seven ev sahipleri ve yatırımcıların beğenisine sunuldu.

KoruFlorya’nın örnek daireleri tamamlandı

Elegan ve dinamik konseptte dizayn edilen 4+1 ve 5+1 daireler, hem klasik hem de modern seven ev sahipleri ve yatırımcıların beğenisine sunuldu.

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke, Vizyonlife ortaklığı ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen ve Florya’nın son büyük arazisi üzerine inşa edilen lüks konut projesi KoruFlorya’da örnek daireler tamamlandı. 

Örnek daireler için 243 metrekare büyüklüğündeki 4+1 bahçe katı ve 276 metrekare büyüklüğündeki 5+1 bahçe katları tercih edildi. 3+1’den 7+2’ye kadar 52 farklı tipte daire seçeneklerinin olduğu 298 konutluk KoruFlorya projesi, deniz, göl ve orman manzarasına hakim konumuyla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini süslüyor.  

Kreatif Mimarlık tarafından tasarlanan örnek dairelerde projenin tamamında müşterilerin beğenileri doğrultusunda oluşturulan elegan ve dinamik konseptler uygulandı. 4+1 dairede kullanılan dinamik konseptte daha açık renkler ve metal detaylar öne çıkarken, 5+1 dairede kullanılan elegant konseptte varaklar ve vizon rengi tonları yer alıyor.Seramiklerinde ünlü İtalyan moda markası Valentino imzası olan projede; Veneta Cucine marka mutfak dolapları, Miele marka ankastre, enerji tasarrufu sağlayan ve doğaya zararlı akışkanları içermeyen Daikin VRV klimalar, Helios marka tavan havalandırma fanları, Hans Grohe marka armatürler kullanıldı. 

KoruFlorya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt ise, “Yerden 17 metre yüksekte konumlanan bahçe katlarında, yere kadar cam cepheler sayesinde mutfaklar hem aydınlık hem de manzara avantajı sunuyor. Salon balkonuna mutfak cumbasından çıkılabilmesi de servis kolaylığı sağlıyor. Ayrıca projede geniş ailelere çift salon ve hizmetli odası avantajını sunduk” dedi. Aile reziansı konseptiyle tasarlanan konutlardan AVM’ye bir asansör ile ulaşılabildiğine dikkat çeken Özyurt, “KoruFlorya’da yaşayanlar tüm ihtiyaçlarını bir asansörle ulaşabildikleri AVM’den karşılayabilecekler” diye konuştu. Atatürk Ormanı’na komşu konumu ile yeşille iç içe bir yaşam sunan KoruFlorya, E-5, TEM ve sahil yolu alternatifleriyle de ulaşım kolaylığı sağlıyor. Proje Atatürk Havalimanı, Bakırköy Deniz Otobüsü, Metrobüs ve Marmaray’a olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 



<< Önceki Haber KoruFlorya’nın örnek daireleri tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER