Marshall'dan gümüş iyonlu hijyen

Marshall, sevdiklerine temiz, hijyenik mekanlar sunmak isteyenlere Gümüş İyonlu Hijyen’i sunuyor.

Marshall'dan gümüş iyonlu hijyen

Marshall, sevdiklerine temiz, hijyenik mekanlar sunmak isteyenlere Gümüş İyonlu Hijyen’i sunuyor. Bileşimindeki gümüş iyonları ile hijyen sağlayan Marshall Hijyen’in farklı renk seçenekleri ile de duvarlar rengarenk oluyor.

 Kullanıldığı her ortamda hijyen sağlayan Marshall Hijyen, temizliğin yanı sıra hijyenin de ayrıca önemli olduğu bebek ve çocuk odaları için de özel bir alternatif oluşturuyor.Bileşimindeki gümüş iyonları ile hijyen sağlayan Marshall Hijyen’in farklı renk seçenekleri ile de duvarlar rengarenk oluyor.

Kokusuz ve kolay silinebilir olan Marshall Hijyen, zamanla renk değişimi yapmıyor ve sararmıyor. Ayrıca, yüksek kaplama ve iyi yapışma özelliğine sahip. İpek mat, son kat iç cephe boyası olan Marshall Hijyen, aynı zamanda, Bebek Pembe, Çiğ Damlası, Nil Kıyısı,Mum Işığı ve Islak Kum olmak üzere beş farklı renk seçeneği ile hazır olarak satışa sunuluyor. Diğer tüm renkler ise Marshall bayilerinde ve yapı marketlerde bulunan Anında Renk Makineleri ile elde edilebiliyor. Marshall Hijyen, 2,5 ve 15 litrelik iki farklı ambalajda bulunabiliyor.  

Marshall Hijyen, atmosfere verilen Organik Uçucu Madde Miktarı (VOC) açısından AB standart ortalamasının altında olduğundan çevre dostu bir ürün. Tüm bu ayrıcalıklı özellikleri ile Marshall Hijyen, evlerin yanı sıra temizliğin daha da  çok önem kazandığı hastane, okul, kreş, ilaç fabrikaları, veterinerler ve gıda tesisleri gibi mekanlarda da gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.  


 

<< Önceki Haber Marshall'dan gümüş iyonlu hijyen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER