Mobilya festivali 30 Kasım'a kadar sürecek

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER’in, düzenlediği ve geniş katılımla başlayan mobilya festivali 30 Kasım 2014 tarihine kadar sürecek.

Mobilya festivali 30 Kasım'a kadar sürecek

Festivale MOSDER çatısı altında bulunan,  56  mobilya firması en yeni ve özel  koleksiyonları ile katılıyor

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği  MOSDER’in,  düzenlediği  ve geniş katılımla başlayan mobilya festivali 30 Kasın 2014 tarihine kadar sürecek. Festivale MOSDER çatısı altında bulunan,  56  mobilya firması en yeni ve özel  koleksiyonları ile katılıyor.Türk mobilya sektörünün  önemli   meslek oluşumlarından  Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER, sektöre canlılık kazandırmak için Mobilya Festivali etkinliği ile önemli  bir adım attı. Mosder, festivalle sektörü canlandırmayı amaçlıyor.17 Ekim tarihinde başlayan Mobilya  Festivali, 30 Kasım tarihine kadar mobilya severlere  alışveriş  şöleni sunacak.

Önemli  mobilya markalarından 56 tanesinin iştirak ettiği  festivalde,  yüzde 70’e varan indirim, sürpriz hediye ve fırsatlar  mobilya alıcılarına sunulacak.Ortalama  45 gün  devam edecek festivalde; yatak odaları,koltuklar,yemek odaları, çocuk odaları ve  birçok ürün grubu önemli oranda indirin ve avantajlarla alıcılara ulaşacak. Türkiye’de ilk defa organize edilen MOSDER Mobilya Festivali, evlenecek çiftler  ile evini yenilemek isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor.

Mosder  Mobilya Festivaline,  MOSDER üyesi; Dilay, Ergül,Aldora, Türkmen, Vanessa, MNS, Mobi, Mondi, ŞKM, Teleset, Tepe Home, Vettore, Weltew, İşbir, Rendi, Saloni, Serdi, Serhat,Gala, İpek, İstikbal, Leta Sandalye, Merinos,  Monessa, Nill’s, Odam, Polox, Yağmur, Yataş, Yatsan,Casa, Cennet, Çilek, Kilim, Konfor, Ladin, Laressa, Kelebek,Fatih Kıral, FamilyGroup, Allegro, Alpino, Area, Bellona, Boldera, CardinConcept, ABC, Ada Koltuk,Dessi,Doğtaş, Alfemo, Misafir, Vira, Vize, N Design, Newjoymarkalarının ülke genelindeki bütü mağazaları festival kapsamında ziyaretçilerine çeşitli avantaj ve  indirimler sunacak.


<< Önceki Haber Mobilya festivali 30 Kasım'a kadar sürecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER