Nidapark Beşiktaş'a: devam eden en iyi residence ödülü

Tahincioğlu’nun Beşiktaş’tahayata geçirdiği Nidapark Beşiktaş projesi, en iyi residence seçildi.

Nidapark Beşiktaş'a: devam eden en iyi residence ödülü

Beşiktaş’ta,  Ihlamur Caddesi’nde konumlanan  proje,  Sign of the City Awards’dan “Devam Eden En İyi Residence” kategorisinde ödüle değer bulundu.

Tahincioğlu’nun  Beşiktaş’ta hayata geçirdiği Nidapark Beşiktaş projesi,  en iyi residence seçildi. Beşiktaş’ta, Ihlamur Caddesi’ndekonumlanan  Proje,  Sign of the City Awards’dan“Devam  Eden  En İyi Residence” kategorisinde ödüle değer bulundu.Tahincioğlu, sektördeki başarılı projelerine  yenilerini ekleyerek büyümeye devam ediyor.Projelerinin kalitesi ile gayrimenkul sektöründe haklı bir başarıya ulaşan Tahincioğlu,sektörün önemli ödüllerini toplamayı sürdürüyor.Tahincioğlu’nun projelerinden Nidapark Beşiktaş, sektörün önemli ödüllerinden, Sign of the City Awards’da“Devam Eden En İyi Residence”ödülünü kazandı. 

Ödül törenindenNidapark Beşiktaş’ın ödülü,Tahincioğlu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar’a takdim edildi.Bulunduğu lokasyon avantajı ile her yere kolay ulaşım olanağı sunanNidapark Beşiktaş; Boğaz’a 924 adım,Boğaziçi Köprü bağlantı yoluna 250 metre, Beşiktaş iskelesine ise, yürüme mesafesinde konumlanıyor.Şehir merkezinde; eski ve modern mimari tarzdaki çizgileri buluşturan proje, aynı zamanda çevreye duyarlı ve enerji tasarrufuna da önem veriyor. 

Yatay olarak planlanan proje,58 adet residencedaire  olarak planlandı. Projede daire  tipleri ve büyüklükleri şöyle; 36 m2 ila 79 m2 arasında stüdyo, 64 m2 ila 78 m2 arasında 1+1,  108 m2 ila 145 m2 arasında 2+1  daire alternatifleri mevcut. Nidapark Beşiktaş projesinde, balkonlu veya teraslı olarak planlanan daireler; yatırımcılaraocak, fırın, davlumbaz, mutfak ve banyo dolabı, portmanto, buzdolabı, bulaşık makinası, çamaşır makinasıve  ankastre donanımlı olarak  satışa sunuluyor.

<< Önceki Haber Nidapark Beşiktaş'a: devam eden en iyi residence ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER