Özel cam boncuklar göz dolduruyor

Michaela Maria Möller, 22 - 26 Nisan Tarihleri arasında Beykoz Cam Ocağı Vakfı'na çok özel cam boncuk atölyesi vermeye geliyor.

Özel cam boncuklar göz dolduruyor

Yeni bir teknik öğrenmek, müthiş bir ustanın elinden bu sanata kendini yaklaştırmak ve sanata ilgisi olan herkes Beykoz Cam Ocağı Vakfı'na gelebilir. 

25 seneyi aşkın bir zamandır camla çalışmakta ve Avrupa'nın en önemli can sanatçılarından biridir. Almanya Aachen ‘de Gestaltende Handwerke  Akademisin’de sanat ve tasarım bölümünden mezun olan Michaela  Maria Möller 15 sene önce hobi olarak  başladığı cam boncuk  çalışmalarını geliştirerek farklı uygulamalarla birleştiriyor. Bu geliştirdiği teknikleri   Türkiye’den Norveç’e kadar   bir  çok ülkede   atölye çalışmaları yaparak cam sanatçılarına eğitimler vermiştir.

Halen kendi atölyesinde çalışmalarını sürdüren sanatçı aynı zamanda Alman Cam Sanatçıları birliğine, Camsanatı NRW üyeliği Kamusal binalarda sanat ve zanaat BK-RLP grubunun liderliğini üstlenmektedir. Avrupa'nın en önemli cam sanatçılarından biri olan Michaela  Maria Möller, 22 - 26 Nisan Tarihleri arasında Beykoz Cam Ocağı Vakfı'na çok özel cam boncuk atölyesi vermeye geliyor. Yeni bir teknik öğrenmek, müthiş bir ustanın elinden bu sanata kendini yaklaştırmak ve sanata ilgisi olan herkes Beykoz Cam Ocağı Vakfı'na gelebilir. 

Sıcak yumuşak camla çalışmak, cam boncukları  ve daha fazlasını yaparken bir çok olasılıkları ve yeni yöntemleri keşfederek büyüleyen bir tekniktir. Michaela Maria Möller atölye çalışmalarında bir çok farklı teknikle uygulanarak yapılacak. Kullanılacak tekniklerden bazıları; Emaylar, murriniler, altın varaklar, içi boş cam boncuk yerleştirmeleri, boru çubuklar, alevle parlatma, kazım.  Kişilik ve yaratıcılık başarılı bir işin anahtarıdır. Camın yapımının yanında bu çalışma profesyonel  iş hayatının  ve marka oluşturmanın çeşitli yollarını irdeleyecektir. Öğrenciler kendi sınırlarının dışına çıkmak için; öğrendikleri  ve   geçmiş tecrübelerinden faydalanarak geniş teknik  birikimlerinin, avantajını kullanmalılar.

<< Önceki Haber Özel cam boncuklar göz dolduruyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER