Porland mağazalarında yüzde 75 Ramazan indirimi

Porland Mağazaları, Ramazan ayında tüm ürünlerde %75’e varan indirim sunuyor.

Porland mağazalarında yüzde 75 Ramazan indirimi

Hem ev kullanıcıları hem de profesyonel kullanıcıların yararlanabileceği alışveriş şenliği, 20 Haizran’14 Cuma günü başlayıp 30 Haziran’14 Pazartesi günü sona erecek.
 
Porland Stüdyo ve Porland Fabrika Mağazalarında geçerli olacak Ramazan Kampanyasında yüzlerce ürün indirim heyecanı yaşayacak. Hem ev kullanıcıları hem de profesyonel kullanıcıların yararlanabileceği alışveriş şenliği, 20 Haizran’14 Cuma günü başlayıp 30 Haziran’14 Pazartesi günü sona erecek. Porland’ın birbirinden şık ve göz alıcı koleksiyonları, sınırsız hediye seçeneği ile her zevke hitap eden ürün çeşidinden biri, sizin stilini yansıtacak. 

20-28 Haziran tarihlerinde tüm ürünlerde geçerli olacak %30 - % 50 ve %75 indirim avantajı ile keyifli bir alışveriş fırsatı sunan Porland, indirimli ürünleriyle birbirinden şık ve eğlenceli sofralar hazırlamak için, sizleri mağazalarında bekliyor; Ankara Gülveren, Forum Ankara AVM, Antalya Aspendos Bulvarı, Bilecik Fabrika Satış Mağazası, Bursa Kent Meydanı AVM, Eskişehir, İstanbul Ataköy Plus AVM, İstanbul Beylikdüzü Perla Vista AVM, İstanbul Şişli Cevahir AVM, İstanbul Kozyatağı, İstanbul Selamiçeşme, İzmir Forum Bornova AVM, İzmir Pınarbaşı, Kocaeli Gebze, Samsun Lovelet AVM, Kayseri BYZ Garage AVM ve Bodrum Oasis AVM Mağazaları. Ramazan ve bayram alışverişiniz, hediye alışverişiniz, kahvaltı, çay günlük veya davet sofralarınız için binlerce çeşit, renk ve desendeki Porland ürünlerini keşfedin, Porland indiriminin keyfini yaşayın.



<< Önceki Haber Porland mağazalarında yüzde 75 Ramazan indirimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER