Projebeyaz Internatıonal Dubai ve Kuveyt'teydi

Projebeyaz International, fuarlardan bireysel yatırımcılardan emlak acentelerine kadar pek çok tarafla görüşme olanağı buldu.

Projebeyaz Internatıonal Dubai ve Kuveyt'teydi

Körfez ülkeleri için gayrimenkulde birinci yatırım bölgesi olan Türkiye’yi Kuveyt ve Dubai fuarlarında temsil eden Projebeyaz International, fuarlardan önemli bağlantılar sağlayarak döndü. Yurt dışı faaliyetlerini yürütmek üzere Projebeyaz çatısı altında yapılandırılan şirket, Kuveyt ve Dubai fuarlarına iki ayrı ekiple katılarak, bölgeye verdiği önemi ve gücünü de kanıtlamış oldu. Bireysel yatırımcıların yanı sıra emlak acenteleriyle de temaslarda bulunan Projebeyaz International, mevcut bağlantılarını da sağlamlaştırdı. Gayrimenkul danışmanlığına kurumsal ve profesyonel bakış açısıyla fark getiren Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, Körfez ülkelerinden gelen yoğun talebi karşılamaya hazır olduklarını dile getirdi. Ortadoğu’daki pazar paylarının yüzde 15 olduğunu belirten Uzun, önümüzdeki yıl bu oranı yüzde 50’ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Yaz sezonunda genelde tatil için Türkiye’yi tercih eden Körfez yatırımcısının kiralama değil, mülk edinmeyi tercih ettiğini anlatan Uzun, sezon öncesi yapılan bu fuarların ciddi bağlantılar açısından olanak sağladığını dile getirdi. Fuarlarda Suudi Arabistan’dan Abu Dabi’ye pek çok yatırımcıyla görüşme fırsatı yakaladıklarını vurgulayan Uzun, “Körfez fuarlarında Türk gayrimenkullerini, genelde bölgedeki emlak danışmanları pazarlıyor. Ancak biz bizzat orada bulunarak kendi ülkemizdeki yetkili olduğumuz projeleri tanıtmanın yanı sıra rezidans, yalı ve otel gibi münferit gayrimenkulleri de tanıtma fırsatı bulduk” diye konuştu.Körfez yatırımcısı için Türkiye’nin demokratik bir Müslüman ülke olmasının önemli bir avantaj olduğundan bahseden Uzun, bu nedenle hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılar açısından cazip olduğuna dikkat çekti.

Kuveyt ve Dubai fuarlarından istediklerini alarak döndüklerini ifade eden Uzun, bölge yatırımcısının kendine özgü satış yapış biçiminden ötürü, bu fuarlarda asıl amacın bağlantı kurmak olduğunu açıkladı. Sezon öncesi bağlantıları bir üst basamağa taşımak, yeni ilişkiler kurup mevcut ilişkileri tazelemek adına oldukça tatmin edici fuarlar geçirdiklerini söyleyen Uzun, “İstanbul başta olmak üzere Kuşadası, Bursa ve Yalova’dan projelerimizi beğeniye sunduk. Her ülkenin dinamikleri farklıdır. Körfez’deki fuarlarda yüzlerce satış yapma hayali kuranlar yanılır. Bizim de bazı satış işlemlerimiz oldu, aynı zamanda daha büyük çaplı yatırımlarla ilgili görüşmelerimizi de ileri aşamaya taşıdık. Genel olarak fuarlardan istediğimizi aldık. Ancak her şeyden önemlisi iki ayrı fuarda iki ekiple yer alarak gücümüzü ve bölgeden gelen talebi karşılamaya yönelik kararlılığımızı kanıtlamış olduk” diye konuştu.

<< Önceki Haber Projebeyaz Internatıonal Dubai ve Kuveyt'teydi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER