Residence'ları çocuklu aileler tercih ediyor

Evinde konfor ve huzuru isteyen ailelerin genel tercihi residence binalar oluyor.

Residence'ları çocuklu aileler tercih ediyor

Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı  Metin  Esin,  dikey binaların tercih edilmesinin, sunduğu aydınlık  ferah yaşam alanı dışında kullanıcılarda yarattığı bağımsızlık hissinin de önemli bir etken olduğunu söyledi.

Evinde konfor ve huzuru isteyen ailelerin genel tercihi residence binalar oluyor. Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı  Metin  Esin,  dikey binaların tercih edilmesinin, sunduğu aydınlık  ferah yaşam alanı dışında kullanıcılarda yarattığı bağımsızlık hissinin de  önemli bir etken olduğunu söyledi. Günümüz modern mimarisine yeni bir anlayış getiren dikey binalara talep gün geçtikçe artıyor. Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin bu talebi, dikey binaların çevresindeki yapılardan farklı olarak, yarattığı bağımsızlık hissinin yanı sıra, yaşam alanlarının ise daha aydınlık ve nefes alan mekanlar olmasına bağlıyor. Kalabalık kent yaşamının insanlar üzerinde yarattığı olumsuzluklar, onları rutinin dışında konfor ve huzuru bir arada sunan yaşam alanlarına yönlendiriyor. 

Bu nedenle, özellikle çocuklu aileler yeşili ve teknolojiyi bir arada sunan  vedikey yükselen binaları tercih ediyor.Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin,daha önce ofis olarak tercih edilen  konforludikey yapıların, yaşamı kolaylaştıran mimari özellikleri ve sağladığı sosyal  imkanlar nedeniyle evlerinde kaliteli zaman  geçirmek isteyen kentli  insanın gözdesi haline geldiğini vurguladı.Ülke genelinde sürdürülen kentsel dönüşümün,mimari  anlayışa yeni bir boyut kandırdığını anımsatan Esin, birbirine yakın binalar yerini her katta bahçesi olan, aydınlık, güvenlik sorunu olmayan, her türlü hizmeti kendi içerisinde bulunan residenceların  ön plana çıktığını kaydetti.

Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı  Metin Esin, yeni evlenen,  çocuklu aileler, müstakil bir evin sağladığı huzurlu ortamı ve  teknolojiyi en iyi hizmetle buluşturan yapıları  öncelikli tercih ettiğini dile getirdi.İstanbloomprojesini  hayatageçirirken, kentin içinde ama kentin karmaşasından uzak ve bağımsız planladıklarını vurgulayan Esin, kaliteli malzeme ve işçiliğin kullanıldığı  projenin doğa ve çevreye saygılı yeşil  bina kriterlerine sahip olduğunu söyledi. Söz konusu kriterlerin önemine dikkat çeken Esin, yatırımcıları  bu unsurlara dikkat ettiğini ve 2015 yılında inşaat sektörünün bu yönde gelişeceğini  kaydetti.

İSTANBLOOM  İLETİŞİM: 0 212 274 10 20 


<< Önceki Haber Residence'ları çocuklu aileler tercih ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER