Sky Novita Kurtköy ön talep topluyor

Sky İnşaat tarafından Kurtköy lokasyonunda konumlanan SkyNovita Kurtköy konut projesi, lansman öncesi avantajı ile ön talep topluyor.

Sky Novita Kurtköy ön talep topluyor

SkyNovitaKurtköy  projesi,112 daire 4 adet loft villa ve ticari birimlerden oluşuyor. Ön talep toplanan projede, 0 faizile  vadelicazip ödeme  koşulları sunuluyor.

Sky  İnşaat tarafından Kurtköy lokasyonunda konumlanan  60 milyon TL yatırım değeri olan SkyNovita Kurtköy konut projesi, lansman öncesi avantajı ile ön talep topluyor. SkyNovitaKurtköy  projesi,112 daire 4 adet loft villa ve ticari birimlerden oluşuyor. Ön talep toplanan projede, 0 faiz ile  vadeli cazip ödeme  koşulları sunuluyor. “SkyNovita Kurtköy” konut projesini inşa eden Sky İnşaat daha önce, Kurtköy’ün marka değerini yükselten  projelerinden, City Life Kurtköy’ü hayata geçirdi.Yatırım değeri hızla yükselen ve markalı konut projelerinin tercihi olan Kurtköy’ün en merkezi noktasında yükselen SkyNovitaKurtköy  projesi,ulaşımdan mimariye, konfordan sosyal donatılara kadar yatırımcıların beklentilerinden fazlasını sunuyor.

SkyNovita Kurtköy, Lüks ve Konforu Buluşturuyor

SkyNovitaKurtköy  konut projesi, etkileyici olanakları ve ulaşılabilir olanakları ile yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.Kurtköy’de konumlanan ve lansman öncesi fiyat avantajı ile ön talep toplayan SkyNovitaKurtköy  projesi,  7 bin 610 m2 arazi üzerine  4 bloktan oluşuyor. Zarif ve modern dış mimarisi kadar, ferah ve aydınlık iç mekanlar sunan SkyNovita Kurtköy konut projesi toplamda 112 daire, 4 adet loft villa ve ticari  birimden oluşuyor. Projede yatırımcıya, 2+1, 3+1 ve villa  alternatifleri sunuluyor.

Zengin sosyal donatı ve peyzaj düzenlemesine sahip olan SkyNovitaKurtköy  projesindeayrıca; kapalı otopark, açık havuz, farklı bir çok aktivite alanlarına sahip iç avlusu, yürüyüş yolları, tenis kortu, basketbol sahası, sauna, aerobik ve restoran olanakları mevcut.Aydos Ormanı manzaralı bir konumda yer alan SkyNovitaKurtköy  konut projesi,Kurtköy’de Sabiha Gökçen Havalimanına 2 km, Viaport AVM ve Tem otoyoluna ise  1 km uzaklıkta yer alıyor.

SKY NOVİTA KURTKÖY  İLETİŞİM: 

Telefon: 444 1 802

Fax: 0216 378 80 06

Web: www.skyinsaat.com.tr



<< Önceki Haber Sky Novita Kurtköy ön talep topluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER