Sochi Kış Olimpiyatları’nın tercihi ACO oldu!

Su yönetimi ve drenaj alanında dünya lideri olan ACO, Sochi Kış Olimpiyatları’nın tercih edilen markası oldu. 1972 Münih Olimpiyatları’ndan itibaren ACO spor kanalları tüm dünya genelindeki olimpiyat tesislerinde kullanılıyor.

Sochi Kış Olimpiyatları’nın tercihi ACO oldu!

Su yönetimi ve drenaj alanında dünya lideri olan ACO, spor tesislerindeki başarısını ve tecrübesini Sochi Olimpiyatları’nda da kanıtladı. ACO Türkiye’nin Satış Direktörü Hüseyin Arslan, Sochi Kış Olimpiyatları için yapılan yatırımlar içerisinde otoyollar, tramvay hatları, oteller ve altyapı çalışmalarının olduğunu belirterek, yatırım hacminin 30 milyar Euro’yu bulduğunu söyledi. 

Sochi Kış Olimpiyatları’nda ACO Türkiye olarak Krasnador bölgesine bağlı Krasnaya Polyanna’da 540 ve 960 metre yükseklikteki otellerin  projelerine dahil olduklarını ifade eden Arslan, “Projelerin toplam inşaat alanı 1 milyon metrekareyi buldu. Bu projede otel mutfakları için endüstriyel paslanmaz drenaj sistemleri ve yağ ayırıcılarımız, banyolar için ise ACO duş kanalları, easy flow yer süzgeçleri kullanıldı” dedi.

Dünyadaki birçok olimpiyat stadında ACO ürünlerinin kullanıldığının altını çizen Hüseyin Arslan, “60 yılı aşkın drenaj sistemleri üretimi tecrübesiyle ACO dünyada 100 milyon metrenin üzerinde drenaj kanalı tedariki sağlamıştır. ACO ürünlerinin spor alanlarında başarı da çok yüksek. ACO ürünlerinin kullanılmadığı olimpiyat tesisi neredeyse yok gibidir. Sochi Olimpiyatları’nda da ACO’nun tercih edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz’ ifadesini kullandı.

<< Önceki Haber Sochi Kış Olimpiyatları’nın tercihi ACO oldu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER