Tema İstanbul En’leri!

Tema İSTANBUL’un çarpıcı ve şaşırtıcı özelliklerinden bir bölümü ise projenin son reklam kampanyasının sloganları oldu. “Bunu Biliyor musunuz?” sloganıyla gerçekleştirilen reklam kampanyasına da konu olan Tema İSTANBUL’un oldukça ilginç en’leri var

Tema İstanbul En’leri!

Türkiye’de birçok ‘ilk’ ve ‘en’leri hayata geçiren ve geçirecek olan Tema İSTANBUL, bu açıdan da çok çarpıcı özelliklere sahip. Tema İSTANBUL’un çarpıcı ve şaşırtıcı özelliklerinden bir bölümü ise projenin son reklam kampanyasının sloganları oldu. “Bunu Biliyor musunuz?” sloganıyla gerçekleştirilen reklam kampanyasına da konu olan Tema İSTANBUL’un bazı ‘en’leri şunlar: 
Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük özel sektör gayrimenkul projesi olan Tema İSTANBUL’un sadece konut bölgesinde kullanılan 50 bin ton demir ile 7 Eyfel Kulesi yapılabiliyor.
Tema İSTANBUL’un devasa arazisi, Taksim Meydanı’nın yaklaşık 50 katı büyüklüğünde bir alanı kaplıyor. 

Türkiye’nin en hızlı şantiyesine sahip olan Tema İSTANBUL konut bölgesinde, günde 14 dairenin kaba inşaatı tamamlanıyor.

Tema İstanbul’un sadece konut bölgesi ise; 50 futbol sahası ya da 800 basketbol sahası büyüklüğünde bir alan üzerine inşa ediliyor.

Doğanın ve peyzajın çok yüksek oranlarda tutulduğu Tema İSTANBUL’un sadece konut bölgesinde dahi Gülhane Parkı’nın iki katı büyüklüğünde yeşil alan bulunuyor. 

Tema İSTANBUL’un sadece konut bölgesinde kullanılan 550 bin metreküplük beton ile İstanbul’dan Kars’a 1.450 kilometre gidiş-geliş, çift şeritli yol yapılabiliyor. 

Türkiye’nin en büyük şantiyesine sahip olan Tema İSTANBUL’da, toplam 4.000 işçi çalışıyor. 

Mega karma proje Tema İstanbul’un konut bölgesinde 20.000 kişilik devasa bir meydan bulunuyor. 

TEMA İSTANBUL KENTİN KALBİNDE
Tema İSTANBUL’un ana fonksiyonlarından olan konut bölgesi, 1.5 milyon metrekarelik dev proje arazisi içerisinde, 330 bin metrekarelik özel bir alan içinde yer alıyor. Dev karma projenin aynı zamanda ilk etabı olan konut bölgesinin konumu, bölgenin iklim ve coğrafi yapısı da özenle değerlendirilerek seçildi. Tema İSTANBUL’un  kapladığı dev arazinin güney bölgesinde yer alan konut bölgesi, sessiz, huzurlu, korunaklı ve özel bir noktada yer alıyor. Tema İSTANBUL konutları, eşsiz özelliklerinin yanı sıra bulunduğu kot seviyesinin de avantajıyla, Küçükçekmece Gölü ve panoramik kent manzarasına sahip bulunuyor. Tema İSTANBUL konut bölgesi arazisinin de %84’ü, peyzaj ve doğal yeşil alan olarak düzenleniyor. 

ZENGİN KONUT ALTERNATİFLERİ 
Yaklaşık 800 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan Tema İSTANBUL konut bölgesi, 3–12 ile 18–30 kat arasında değişen alçak ve yüksek bloklarda yer alan toplam 3.614 konuttan oluşuyor. Tema İSTANBUL’da, 1+1’den 4+1’e kadar farklı tipte ve 68 ile 196 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki zengin konut seçenekleri ile tüm ailelerin ihtiyaçları karşılanıyor. 3 bin metrekare büyüklüğünde Sosyal Tesis’in bulunduğu Tema İSTANBUL konutlarında; beş açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı ve açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası ve tenis kortları ile sosyal olanaklar da en üst seviyede yer alıyor. 285 bin metrekarenin üzerine devasa bir peyzaj ve doğal yeşil alana sahip olan Tema İSTANBUL konutlarında, yaklaşık 6.400 araçlık kapalı, 800 araçlık ise açık otopark da bulunuyor.

<< Önceki Haber Tema İstanbul En’leri! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER