Varyap Elements markası Bodrum'dan dünyaya açılıyor

Gayrimenkul sektöründe imza attığı prestijli projelerle fark yaratan Varyap, Bodrum’da geliştirdiği yeni projesi Varyap Elements Yalıkavak ile ilk kez güney sahillerine açılıyor.

Varyap Elements markası Bodrum'dan dünyaya açılıyor

Exclusive gayrimenkul zincirleri sınıfında kalıcı bir dünya markası olmayı hedefleyen Varyap, Bodrum’dan sonra yurtdışında da dünyaca ünlü popüler tatil destinasyonlarında projeler üretmeyi planlıyor.Bodrum’da geliştirdiği VaryapElementsYalıkavak ile bu projelerden bir yenisine daha imza atıyor. İlhamını modern mimarinin en güzel örneklerini veren Kaliforniya malikanelerinden alan VaryapElementsYalıkavak, sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Ülkemizin en önemli mimarlarından Ağahan ödüllü Emre Arolat tarafından tasarlanan proje şimdiden uluslararası ödüllerin de sahibi oldu. 

2012 Cityscape Dubai Ödülleri’nde “Residential Project Award – Future” (Geleceğin Rezidans Projesi) kategorisinde büyük ödüle layık görülen VaryapElementsYalıkavak içerisinde yer alan farklı büyüklüklerdeki 24 malikane birbirini görmeyecek şekilde konumlandırıldı. VaryapElementsYalıkavak’takimalikaneler 460 ile 900 metrekare arasında 5 farklı tipten oluşurken projedeki fiyatlar ise 1.5 Milyon Euro ile 3.5 Milyon Euro arasında değişiyor.

VaryapElementsYalıkavak hakkında bilgi veren Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş: “Varyap olarak dünya çapında popüler turistik destinasyonlarda, exclusive gayrimenkul zincirleri sınıfında kalıcı bir Türk markası yaratmayı hedefliyoruz. Kaliforniya mimarisinden esinlendiğimiz VaryapElementsYalıkavakbulunduğu coğrafya ile bütünleşmiş 24 adet çok özel malikanedenoluşuyor. 34 dönümlük arazi üzerinde yer alan projemiz doğa ile iç içe bir konseptte, doğaya mümkün olduğunca az müdahale edecek şekilde tasarlandı.Bodrum’dan sonra Latin Amerika, Akdeniz, Hint Okyanusu, Uzak Doğu’da belirlediğimiz 4 destinasyonla ilerlemeyi planlıyoruz.  Planlar arasında Miami, Punta del Este, Cannes ve Seyşeller de bulunuyor.” dedi. 

Varlıbaş, Türkiye’de ilk defa Varyap tarafından uygulanacak olan referanslı misafir uygulamasıyla, ev sahibi olmak isteyen müşterilerin sitedeki en az 2 kişinin onayını alması gerekeceğini belirtti. VaryapElements’in, evlere 2 dakika mesafede özel bir tropik plajı da olacak. Dünyaca ünlü yat markalarıyla yapılan iş birliğiyle iskelede bekleyecek yatlar yalnızca VaryapElementsYalıkavak sakinlere hizmet edecek.  VaryapElementsYalıkavak üst düzey hizmet anlayışının yanı sıra organik tarım ürünleriyle de sakinlerine doğal bir hayat sunacak. Proje arazisi içerisinde organik tarım için ayrılan özel biralanda Bodrum’a özgü gıdalar yetiştirilecek ve Elements sakinlerine sunulacak.


<< Önceki Haber Varyap Elements markası Bodrum'dan dünyaya açılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER