Vialand Tema Park'ta eğlence başladı

VIALAND, bu yıl tüm dünyada ses getirecek yeni ünitelerle yeni sezona başladı.

Vialand Tema Park'ta eğlence başladı

Dünya standartlarındaki üniteleriyle, Türkiye’de eğlence anlayışına farklı bir boyut kazandıran VIALAND Tema Park, yeni sezona 'merhaba' dedi.

VIALAND, bu yıl tüm dünyada ses getirecek yeni ünitelerle yeni sezona 'merhaba' dedi. 3 saniyede 110 km hıza çıkarak dünyanın en fazla adrenalin yaratan 4'üncü roller coaster'ı olan 'Nefeskesen' ile Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethini insansı robotlarla anlatan 'Fatih'in Rüyası' üniteleri herkese, unutamayacakları bir deneyim yaşatacak.Dünya standartlarındaki üniteleriyle, Türkiye’de eğlence anlayışına farklı bir boyut kazandıran VIALAND Tema Park, yeni sezona 'merhaba' dedi. VIALAND Tema Park içinde bu yıl; 110 km hıza 3 saniyede çıkan ve dünyanın en fazla adrenalin yaratan Roller Coaster'larından biri olan Nefeskesen heyecan severlerin hizmetine girdi. 

Saatte 900 kişilik kapasiteye sahip bulunan Nefeskesen, aynı zamanda adını Alman savaş pilotu Max Immelman tarafından geliştirilen pikeden almış olan dünyaca ünlü Immelman burgusuna da sahip. Maceraperestlerin Nefeskesen’de yaşadığı 4G kuvveti, sadece Formula 1 araçları ve F16 uçaklarında hissediliyor.VIALAND Tema Park’ın ses getirecek bir başka yeni ünitesi olan 'Fatih’in Rüyası' ise, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethini, robot heykellerle birlikte ziyaretçilere canlı canlı yaşatıyor. 'Fatih’in Rüyası'nda saatte 1000 kişi, İstanbul'u yeniden fethediyor. 

4 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan 'Fatih’in Rüyası'nda 1000 metreküp su ve gerçek boyutta 146 adet insanımsı robot kullanılıyor. Ünite içinde ayrıca 8 adet hareketli dekor, 14 metre uzunlukta ve 9 metre yükseklikte 2 adet gemi, 12 metre uzunlukta suya inen gemi dekoru da mevcut. Müzikleri Can Atilla tarafından bestelenen ünitede Fatih’in konuşmalarını ise Burak Sergen seslendiriyor. 

9 Emmy ödüllü Süngerbob VIALAND’de

Çocuklar kadar yetişkinler tarafından da ilgiyle takip edilen SüngerBob’un denizaltı macerası da yeni sezonda VIALAND Tema Park’ta olacak. En iyi animasyon, en iyi ses düzenlemesi gibi birçok alanda 9 Emmy ödülü sahibi Süngerbob’un 4 boyutlu simulasyon gösterisi, uluslararası 26 farklı ödüle de sahip. Bir diğer eğlence ünitemiz de tamamen çocuklara yönelik Kaşif Dora olacak. Dünyada anaokulu çağındaki çocukların en çok ilgi gösterdiği karakterlerden olan Kaşif Kız Dora ile 4 boyutlu sinema keyfi yaşayacak olan çocuklar, Kaşif Dora ile eğitici bir maceraya çıkacaklar. 

Bruce Airhead’in balon şovunu getirdi

Dünya çapında büyük bir üne kavuşmuş ve tüm yaş gruplarından hayran kitlesine sahip Bruce Airhead’de sezon boyunca VIALAND Tema Park’ta yapacağı gösterilerle ilgi odağı olacak. Dev bir şişme balonla yaptığı büyüleyici şovlarla Bruce Airhead, VIALAND Tema Park’la ilk kez Türkiye’ye geldi. 

Kaptan Gaga önce hikaye kitabı sonra çizgi film oluyor

Bünyesinde kendi karakterlerini yaratan bir kreatif ekip de bulunduran VIALAND kendi hikayesini yaratmaya hazırlanıyor. VIALAND'ın maskotları olan Kaptan Gaga, Vega ve Apostrof karakterleri bu yıl hikaye kitapları ile canlanıyor. Karakterlerin çizgi filmleri de yakında çocuklarla buluşacak. VIALAND Tema Park'taki ünitelerin sahne dekorları, makyajları Türk sanatçılar tarafından geliştirildi.  

Eğlence dünyasını erken rezervasyonla tanıştırdı

VIALAND Tema Park, biletlerin online dahil birçok kanal üzerinden satışının gerçekleştirildiği yeni bilet satış ve sadakat sistemini, yeni internet sitesi 'www.vialand.com' ile hayata geçirdi. VIALAND, söz konusu yenilikleri Türkiye'nin önde gelen akıllı biletleme sistemleri üreticisi Asis Teknoloji Şirketi ile yaptığı işbirliğiyle eğlence dünyasını erken rezervasyonla tanıştırdı. Binlerce kişi daha uygun fiyatla eğlenme şansını yakaladı. Erken rezervasyon kampanyası ise yoğun ilgi nedeniyle 30 Haziran’a kadar sürecek. 

Tek biletle sınırsız eğlence

120 bin metrekarelik alanda kurulu olan VIALAND Tema Park’ta 30 eğlence ünitesi bulunuyor. Aynı anda 15 bin kişilik kapasiteye sahip Tema Park, 7’den 77’ye her yaşa sınırsız eğlence sunuyor. VIALAND Tema Park ziyaretçilerine farklı seçeneklerde eğlence imkanı tanırken, isteyen herkes tek biletle tüm ünitelerden sınırsız faydalanabiliyor. Grup, çocuk ve bireysel kart seçenekleri olan VIALAND Kart ile de sezon boyu sınırsız giriş, sınırsız eğlence hizmeti veriliyor.



<< Önceki Haber Vialand Tema Park'ta eğlence başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER