Viaport Marin yatırım bedeli 570 milyon TL!

Tuzla marina projesi, Via Properties tarafından inşa ediliyor. Viaport Outlet, Vialand gibi projeleri hayata geçiren Via Properties, Viaport Marin projesinin lansmanını 5 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirecek.

Viaport Marin yatırım bedeli 570 milyon TL!

Tuzla’da inşaatına başlanan Viaport  Marin projesinin ayak sesleri duyulmaya başladı. 570 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen Viaport  Marin projesi  Viaport Outlet, Vialand, Viaport Venezia, Houses-Suites projelerini hayata geçiren Via Properties grubu tarafından hayata geçiriliyor. İnşaatının başladığı projede tamamlandığında yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlanacak. Denizin üzerinde adalardan oluşan bir alışveriş merkezine sahip projede, su oyunları parkı ve 5 yıldızlı otel bulunacak. 700’e yakın tekneyi ağırlayacak olan Viaport Marin, 750 bin metrekarelik yeşil alana sahip olacak. 

Via Properties’in Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Tuzla’da dünya standartlarında ve yine Türkiye’de ilk olan bu projeyi hayata geçirmekten memnuniyet duyuyoruz. Bu proje hem yerli hem yabancı misafirlerimize hediye olacak. İstanbul’da deniz keyfi artık Tuzla’da yaşanacak. Denizin üzerinde alışveriş yapacak ziyaretçiler, isterlerse otelde konaklayacak, isterlerse de 10 bin metrekarelik deniz suyundan oluşturulacak yüzme havuzunda yüzecekler” dedi. Projenin tüm detaylarının 5 Mart’ta düzenlenecek lansmanda açıklanacağını belirten Bayraktar, “Projedeki ayrıntıları basın toplantımızda paylaşacağız. Sadece şunu söyleyebilirim; Türkiye’de yine çok ses getirecek bir projeye imza atıyoruz. Turizme çok büyük katkı sağlayacağız. Turistler Tuzla Marin’i görmeden İstanbul’dan ayrılmayacak” dedi. 

<< Önceki Haber Viaport Marin yatırım bedeli 570 milyon TL! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER