WESTWALL Marina villalarında yaşam başlıyor

Durak Plus Gayrimenkul’ün İstanbul’da Yakuplu marinada inşa ettiği West Wall Marina Villalarında yaşam ,Eylül ayı sonunda başlıyor.

WESTWALL Marina villalarında yaşam başlıyor

İstanbul’un Boğaz manzarası keyfini, Beylikdüzü’ne  taşıyan projede, her biri 500 ile 1000 metrekare arasında bahçelere sahip villalar sahiplerini bekliyor.

West Wall Marina Villalarında yaşam Eylül ayı sonunda başlıyor.  West Wall MarinaVillalarının her birinde 500 ile 1000 metrekare arasındaki müstakil bahçe keyfi sunuluyor.Durak Plus Gayrimenkul A.Ş’ninprojesinde metrekare fiyatları 1900 dolardan başlıyor. 7 Farklı villa tipine yer verilen projede Durak Plus Gayrimenkul, kendi finansman gücünü kullanarak müşterilerini kendisi kredilendiriyor. Projede alıcılara 24 ay vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor.

Fiyatların 669 bin dolardan başladığı West Wall Marina Villaları 62 bin metrekare arsa üzerinde 50 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Hepsi hemen teslim durumdaki villaların yüzde 40’dan fazlası sahibini buldu. Tapuların hemen verilebildiği projede, büyüklükleri 353 ile 815 metrekare arasında değişen 64 villa bulunuyor. Natamam teslim edilen projede villaların dekorasyonu müşterilerin isteğine göre tamamlanıyor. Marinalı villalara rezidanshizmeti de verilebilmesi için, bu alanda dünyaca ünlü İspanyol BlueBay grubu ile ön anlaşma yapıldı.

Mimari tasarımı ünlü Mimarlık firması SkidmoreOwingsandMerrill'in (SOM) tarafından tasarlanan proje, kapalı garaj, bahçe ve deniz manzaralı teras ile birlikte kullanışlı ve fonksiyonel mimari ile eşsiz bir hayat sunuyor. 160 bin metrekaresi karada, 162 metrekaresi ise denizde olan yat limanının bulunduğu proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, İDO iskelesine 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Levent'e 32 kilometre, E-5 bağlantısına ise 3 kilometre mesafede yer alıyor.

Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, bu projeyle İstanbul’un Boğaz manzarası keyfini Beylikdüzü’ne taşıdıklarını söyledi. Fırat Muşlu  “Böyle bir keyfi, ancak Boğaz’da ön görünüm bölgelerinde ve de çok astronomik fiyatlarla yaşayabilirsiniz” dedi. “İstanbul’u Denizden Keşfet” sloganıyla satışa sunulan villaların en büyük alıcısının ise geleneksel yapısını koruyan muhafazakar aileler olduğunu belirten Fırat Muşlu, şu ana kadar satılan villaların yüzde 80’inin bu kesim tarafından alındığını söyledi.

Bu durumu projenin mimari özellikleriyle de bağdaştıran Fırat Muşlu şunları söyledi: “Villalar planlanırken ortak yaşam alanları daha az, bireysel ve müstakil yaşam alanları daha geniş olacak şekilde planlandı. Bugün pek çok projede sosyal alanlar çok geniş ama ev halkının kendisine ait balkon, bahçe vs yaşam alanları daha dar. Ama bizim projemizde villaların 500 metrekare ile 1000 metrekare arasında müstakil bahçeleri söz konusu. Marinanın kendi sosyal tesislerinden de faydalanılabilecek. Yani West Wall Marina villalarında yaşayanlar aynı zamanda çifte sosyal tesis imkanı bulunacak.”

Fırat Muşlu,  West Wall Marina projesinde müstakil hayatı seven ve özel hayatın mahremiyetine önem veren kesimlerin hassasiyetlerini dikkate aldıklarını söyledi. West Wall Marina Villalarının pek çok projede olmayan ayrıcalıklar sunduğunu belirten Fırat Muşlu sözlerini şöyle sürdürdü:“Örneğin villalarımızda 2 araçlık kapalı otopark imkanı mevcut. Marinaya komşu projemizde villalarınızın ön tarafına ise teknenizi 5 yıl ücretsiz olarak bağlayabilirsiniz. Yani evin önüne teknenizi, arkasına ise arabanızı park edebilirsiniz.”

WESTWALL MARİNA VİLLALARI İLETİŞİM : 0 212 850 2 555



<< Önceki Haber WESTWALL Marina villalarında yaşam başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER