Emniyet Müdürü Akgül: Daha güzel günler için polis-vatandaş el ele olmalı

Emniyet Müdürü Akgül: Daha güzel günler için polis-vatandaş el ele olmalı

Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, "Kendisini devamlı yenileyen teşkilatımıza halkımızın ve kurumların vereceği destekler, teşkilatımız için önemlidir. Daha güzel günler için polis-vatandaş el ele olmalıdır." dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası, Kırşehir'de törenle kutlandı. Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen tören Anıt Meydanı'nda Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başladı. Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Garnizon Komutan Vekili J.Yrb. Muzaffer Canbal, Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Varol, Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, İl Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, kurum müdürleri ve öğrencilerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Törende konuşan Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, halka daha kaliteli hizmet vermenin en büyük hedefleri olduğunu söyledi. Akgül, "Bugün Türk halkının güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş laik cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci yıl dönümümüzü sizlerle birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Polis teşkilatımız her zaman halkımızın güvenini kazanmıştır. Önce şehit olan polis kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Değişen güven ihtiyaçlarını yöneteceğimiz ve kendisini devamlı yenileyen teşkilatımız, büyüklerimizden öğrenmiş olduğu büyüklere saygı anlayışını bizden sonraki meslektaşlarımıza devretmenin gayreti içerisindeyiz. Çağın gereğine göre kendisini devamlı yenileyen teşkilatımıza halkımızın ve kurumların vereceği destekler, teşkilatımız için önemlidir. Daha güzel günler için polis vatandaş el ele olmalıdır. Kırşehir halkının huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz demeden görev yapan emniyet mensuplarımızın 171. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutlarım." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Akgül: Daha güzel günler için polis-vatandaş... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER