Emniyet şeridinden giden otobüs yolcularına dehşeti yaşattı

TEM otoyolu Düzce mevkiinde çok tanınan bir firmaya ait yolcu otobüsü, emniyet şeridinde duran kamyona çarptı. Kazada 12 kişi yaralandı.

TEM otoyolunda kaza: 12 yaralı

Kaza, gece saatlerinde TEM Otoyolu Gümüşova Rampaları mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Sabahattin Çiftci yönetimindeki 34 GN 8566 plakalı yolcu otobüsü, emniyet şeridinde duran Ali Yılmaz'ın kullandığı çinko kaplama malzemesi yüklü 06 DC 6214 plakalı kamyona arkadan çarptı. 

Kamyon, çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki yeşillik alana sürüklendi. Otobüs sürücüsü Sabahattin Çiftci, kazanın ardından olay yerinden kaçarken, otobüste bulunan 12 yolcu yaralandı. Yaralılardan 10'u, ambulanslarla Hendek ve Sakarya'daki hastanelere, 2'si ise Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Ali Yılmaz, araçta meydana gelen arıza nedeniyle emniyet şeridinde beklerken otobüsün bir anda gelerek çarptığını söyledi. Ali Yılmaz ve bir süre sonra bulunan otobüs sürücüsü Sabahattin Çiftci, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

<< Önceki Haber Emniyet şeridinden giden otobüs yolcularına dehşeti yaşattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER